Oliver Ivanović ubijen u Kosovskoj Mitrovici

Direktor bolnice: Ivanović upucan u grudni koš, pet rana
Podlegao povredama nakon što su za sada nepoznate osobe pucale na njega

Ostavite komentar


  1. izraz UPUCAN !???? molim Vas povedite racuna, ipak smatram da je ovo jedan normalan dnevni list

  2. Sve dok nije zasmetao prestonici, bio je živ. Nažalost, nije, i neće biti poslednja žrtva Beogradskog pilata.

  3. ČESTITI NISU POŽELJNI, IZGLEDA!!!
    KAO I ZORAN ĐINĐIĆ!!!
    SAUČEŠĆE PORODICI!
    POKOJ MU DUŠI!

  4. Na žalost obistinile su se moje strepnje za ovog čoveka.Kad su mu upalili auto i on je sumnjao da su to uradili Srbi bliski vlasti u Beogradu,a ja sam ubeđen u to.Ali ubiti čoveka to je monstruozno i to zbog politike.Sad je samo pitanje kome je više smetao Vučiću ili Haradinaju.

  5. Kako ovde pored tolikih neljudi, upravo oni retki koji pruzaju tracak nade kao Djindjic i Ivanovic budu ubijeni.
    Od svog bujajuceg kriminala u Srbiji i na Kosovu, na kraju ispade da je od svih bas i jedino Ivanovic kriminalac, zlocinac, covek kome je mesto u zatvoru.

  6. Ogromna sramota za naše društvo….Čiji interes se krije iza ovog ubistva (Albanaca ,Srba na Kosovu ili naše aktulne vlasti) i šta je cilj destabilizacije. Da li je to potreba da se zatežu odnosi ili da se skrene pažnja od nečeg većeg, žrtvovanjem ovako normalnog čoveka. Gde mi živimo ljudi i stvarno se osećam poniženo zbog ovog čina . Još samo da čujem od naših vlasti da je bio član nekog klana…. Nadam se da će stići pravda i ubicu i nalogodavca. Saučešće porodici.

  7. Reanimacija se vrši na lice mesta,a pacijent se transportuje tek kad je stanje stabilizivono!-Dokrajčio ga je prevoz!-I opet neće niko da odgovara!

  8. Pa rece covek ko mu je zapalio auto i zasto je ubijen Janicijevic

  9. Ivanović je mnogo znao o BG!-Gde je danas boravio naš DR Smrt!?

  10. Mislim da je ubistvom Olivera Ivanovića sada odklonjen "problem" koji je smetao i Albancima, kao i ovim koji izlaze na ulice i urliču "Vučiću Srbine" nakon ulazka Srba u vladu sa Haradinajem. Do Marta će ovo ubistvo biti već zaboravljeno, za to će se pobrinuti vladini mediji koju će nas bombardovati sa masom raznim aferama i glupostima kao i do sada. Nadam se da ćete moj komentar da objavite.

  11. Brže, jače, bolje! Krenulo je! Ćuruvijo, gledaj s neba, crna senka opet vreba!

  12. A mi bi, strelom u nebo? U nas, samo slomljena strela prema crnoj zemlji dolazi u obzir

  13. Gore od devedesetih… Ubijes coveka da bi se odrzao na vlasti… Gebels u zenitu… Asociralo me i na dvehiljade trecu… Demokrata… Tolerantan… Dosledan… Slava mu!

  14. Tragicna vest za kosovske Srbe i Srbiju. Pametan i fin gospodin, hrabar borac. Nema boljitka Srbiji, dokle god biramo najgore i time ubijamo najbolje.

  15. Pitanje je sada da li bi se isto desilo da se na vreme povukao sa političke scene. Da li su signali koji su mu upućivanje bili i njemu jasni. Kada sam svojevremeno obezbeđivao Vuka Draškovića na jednom od mnogih mitinga primetio sam snajperistu u potkrovlju etnogravskog muzeja inače središta SPS, neuk, alarmirao sam naređenje ali su me oni umirili da tako štite Vuka da od njega ne naprave mučenika jer bi atentat dokazao da je Vuk sve vreme bio u pravu govoreći o sprezi državnih terorista i Miloševićevog režima. Ipak, nije im dugo trebalo da pobiju lidere tog istog SPO, streljaju Stambolića i pokušaju egzekuciju Vuka u Budvi. Po istoj matrici je izvršen masakr srpske dece u mojoj Peći i Goraždevcu. Da li su nalogodavci atentata na Olivera hteli da od političara na zalasku karijere (na prethodnim izborima i parlamentarnim i lokalnim potučen je do nogu od Zajedničke Srpske Liste ipak je on to nazvao : Pirovom Pobedom ZSL i ako je očigledna snaga ZSL i u parlamentu i u 10 od 20-tak kosovskih opština) ili da utaju strah i u i onako zastrašene Srbe, da li će vlada R. Kosovo ovo iskoristiti za ulazak Rosu u K. Mitrovica ili je to pokušaj da se oslabi Vučić pred beogradske izbore vreme će pokazati. Ipak, Slava mu i hvala što je u temelje KOSMETSKE demokratske borbe uložio ono najdragocenije i da umesto da prvog aprila na svoj 65. rođendan stekne zasluženu penziju Oliveru će se služiti opelo.

  16. Covek je pokusao nemoguce, da stvori gradjansku opciju za narod na severu Kosova kojem je dosta sukoba, nestabilnosti, kriminala i evo nagrade za takvo nesto. Ko je pratio desavanja na severu, pogotovo poslednjih meseci vezana za izbore moze lako da pretpostavi ko stoji iza ovoga. I naravno, ubica nece nikada biti pronadjen.

  17. Sve je isto kao i kod Ćuruvije, proglašavali ga za izdajnika Srba, ubicu i lopova a onda čovek ubijen ispred kancelarije. Isti meto isti rukopisi kao i kod Ćuruvije…..

  18. Bitno je da mnogi pred svake izbore koriste parolu ““““Kosovo je Srbija““““ zbog jeftinih politickih poena ali me cudi da ako je Kosovo Srbija da veoma pametnom coveki i politicaru cije se ideje da se resi komplikovano stanje na Kosovu mnogima nisu svidjale kako na KiM tako ni u Srbiji.nije pruzila veca zastita jer je istu zasluzio i kao obican gradjanin.Covek je rodjen i proveo ceo zivot na KiM i daleko bolje je poznavao komplikovano stanje na KiM i imao pametnije ideje za resavanje istog .Zanima me misljenje Direktora kancelarije za KiM i Predsednika Odbora za KiM koji nemaju stalno mesto boravka na KiM nego o njemu brinu iz Beograda o smrti vrlo pametnog coveka i politicara cije pametne ideje nisu ozbiljno razmatrane.Zao mi sto pametan covek i politicar odlazi zauvek i koristim priliku da porodici izjavim saucesce.

  19. posle sve golgote u senci zute stvarnosti golim metkom..to su retki ljudi, drugi od 2000.-te

  20. Izvrsen je atentat na Olivera Ivanovica. Izraze kao sto su upucavanje treba ostaviti za obracune kriminalaca. Nadam se da se Predsednik nece obratiti javnosti sa TV Pink koji je zajedno sa Informerom satanizovao Ivanovica u toku predizborne kampanje za izbore na severu Kosmeta. Saobrazno vasem opredeljenju za demokratski duh, verujem da ovaj komentar nece biti objavljen.

  21. Ovo je diplomski rad bate keramičara!-Što gore,to bolje,po AV nalogu!

  22. Vulinove bezbednosne kamere koje je postavljao na Kosovu ce pomoci u rasvetljavanju ubistva.

  23. Moje saucesce porodici, a neka je laka zemlja Oliveru. Nije ni prvi ni zadnji Srbin koji je dao svoj zivot, i ako nas narod to ne zasluzuje. Sada treba mnogo takticnosti, smirenosti, hrabrosti, pameti i dostojanstva, da se sve to prevazidje, na miran nacin. Najgore resenje je vratiti istom merom, a zna se da u Srbiji ima mnogo krvoloka koji bi jedva docekali i da ubiju nekog njihovog lidera. Drugi albanski lideri bi javno tamburali po medijima, a tajno odmah otvorili sampanjac.
    Boza Bogdanovic, Bor

  24. Ovo je kao u seriji Senke nad Balkanom..??.Samo da ne narede akciju Sablja II…Upravo krece expose na svim medijima i jos jedno prigodno obecanje naseg Poaroa,koji vec ima insinuacije…

  25. Oliver Ivanovic je 28 Septembra izjavio:"U POSLEDNJIH PAR GODINA U MITROVICI SMO IMALI PREKO PEDESET SLUČAJEVA PALJENJA AUTOMOBILA, BACANJA RUČNIH BOMBI I DVA NERAZJAŠNJENA UBISTVA. SVE SE TO DEŠAVA NA TERITORIJI OD DVA I PO KVADRATNA KILOMETRA, KOJA JE POTPUNO POKRIVENA SIGURNOSNIM KAMERAMA. OČIGLEDNO JE DA SE POLICIJA BOJI DA SE NE ZAMERI POČINIOCIMA, ILI SU POČINIOCI UVEZANI SA BEZBEDNOSNIM STRUKTURAMA".

  26. "Nama nije cilj ubiti pilota, nego oboriti avion. Mi nismo kasapi, mi smo sportisti, gospoda i dzentlmeni"
    Baron Manfred Von Richthofen u razgovoru sa bratom Lotharom

  27. Da sačekamo! Do sada je dobrota i um Olivera Ivanovića više smetala ludim i budalastim Srbima nego Albancima. Ostala je još dr Rada Trajkoivć od srpske elite, tačnije koja se predstavlja za političku elitu dok istovremeno pravi zlo Srbima. To znam iz ličnog iskustava. Časni i umni političari i analitičari u Beogradu već prepoznaju ko to pokušava da opere krvave ruke. Ako se ne otkriju ubice i nalogadavci, što je moguće, Vučić će moći da naruči majcu sa likom Olivera Ivanovića, a dogodine da raspiše konkurs za spomenik.

  28. Tragično…
    Ko nije rešio "pandu1", dobije "pandu2",…."pandu7",…
    Ps. Hteli da ubiju MIla Đukanovića usred "čuvane" Podgorice, a neće nezaštićenog Ivanovića…

  29. Poštovani, ukoliko vaše kontemplativne sposobnosti su toliko niske i jasne razloge uklanjanja ovog umerenog čoveka vidite Beograd kao naručioca, savetovao bih Vas da i ne komentarišete bilo šta vezano za kosovski šovinizam i mafijaško orgijanja albanskih vrhuški.
    Ovo je samo odlaganje formiranja suda za zločine OVK jer će po njihovom dobro poznatom scenariju narednih godinu dana da vrte vest o svakojakim tragovima i nadljudskim naporima kosovskih vlasti da reše slučaj.
    Modus operandi sličan kao onome u BIH kada je napadnut Vučić (iako se zna ko je to učinio, snimljeno je sve), i to što počinioce štiri vlast (probošnjačka i albanska), vidim da niste na stadijumu da razumete nacionalne podeljenosti i polarizacija na nivou plemenske pripadnosti.

    List Danas bih zamolio da objavi komentar, jer ste me često cenzurisali kada nemam mainstreem stav.

  30. Jasno je da naručioci ubistva nisu ni Srpski ni Albanski narod, niti bilo koji drugi narod, jer Albancima Oliver Ivanović sigurno nije bio najomraženiji prestavnik Srba, a Srbima sigurno nije bio mrzak!

  31. Вло интересантно да су Американци упозоравали свје држављане да не иду на КиМ, јер имају сазнања о предтојећим терористичким нападима /нису нагласили да ли у Северној Митровици или Приштини/. То су објавили и наши медији. ЦИА је такође далеке 1988 или 9 објавила да ће бити разбијена СФРЈ. Њихове анализе и предвиђања требало би озбиљно узети у обзир.

  32. Da li je predsednik ponovo, kao svojevremeno kad je ubijen Djindjic, otvorio svoj najbolji viski? Dok je bio radikal javno se hvalio kako se dva puta samo napio u zivotu: prvi put kad je Zvezda ““91. osvojila Kup sampiona i drugi put kad su ubili Djindjica 2003. ALi to je bio neki drugi, radikalni Vucic. Ovo je novi, evropski, sad ne pije vise viski, samo najskuplja vina iz licnog podruma.

  33. Kad su neki ljudi ranije govorili da ipak ne treba porediti Vucicev i Milosevicev rezim, da to nije isto, da makar nema vise politickih ubistava i progona, evo sad imate i to. Prvo politicko ubistvo u Srbiji (doduse na Kosovu) od Milosevica na ovamo. Slucajnost?

    Mislim da sad valja ocekivati razne spinove, unapred osmisljena gosotvanja placenih analiticara DB-a, vecitih mudraca, sa unapred pripremljenim scenarijom da se zaludi javno mnjenje i ubedi da je svaka mogucnost u ovom slucaju verovatna. Ne bi me cudilo da pocnu da nas ubedjuju da je sam sebi pucao u stomak pet puta.

  34. Mesecima crtaš čoveku metu na čelu, sektaški se agituje za jednu političku opciju, svi drugi se proglašavaju izdajnicima.. Ovo je bilo pitanje trenutka. Sram vas bilo! Saučeščće porodici.

  35. Vučić:" Sram bilo bednike koji politički kapitalizuju ubistvo" .I ja to kažem, prvo da vidimo rezultate istrage.

  36. Kad su neki ljudi ranije govorili da ipak ne treba porediti Vucicev i Milosevicev rezim, da to nije isto, da makar nema vise politickih ubistava i progona, evo sad imate i to. Prvo politicko ubistvo u Srbiji (doduse na Kosovu) od Milosevica na ovamo. Slucajnost? Mislim da sad valja ocekivati razne spinove, unapred osmisljena gosotvanja placenih analiticara DB-a, vecitih mudraca, sa unapred pripremljenim scenarijom da se zaludi javno mnjenje i ubedi da je svaka mogucnost u ovom slucaju verovatna. Ne bi me cudilo da pocnu da nas ubedjuju da je sam na sebe pucao pet puta.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.