Olivera Zekić piše Cvejiću: Zašto raportirate Mariniki Tepić

Ostavite komentar


  1. Vlasnik Pinka nije prodavao ozon na tezgi u Knez Mihailovoj ali je prodavao maglu na nacionalnoj frekvenciji što je još gore. Vi ste mu draga gospođo Olivera to dozvolili i omogućili kad ste preglasali one članove saveta koji imaju savesti i onemogućili kažnjavanje jednog tako debilnog čina. SRAM vas bilo. Pogledajte se u ogledalo pa sami sebi priznajte kome vi kao „nezavisni“ podnosite izveštaje i za koga radite. Samo da nije još i nešto gore ne daj Bože pa da i policija tu ima posla.

    1. Gospođa je lepo objasnila to za taj ozon i zato nemojte lupateti,podnesite vi prijavu,šta vas sprečava u tome, pa vi bi da serete a da vam niko,ne odgovori,e pa ne može tako.

  2. Gdjo Zekic, obzirom da Vam je najvaznije da budete nezavisni a najbolje Vam lezi komunikacija sa samom sobom, potpuno je kontrapodruktivno, mislim za/po Vas, da i dalje budete član saveta REMa. Dajte lepo ostavku i mirna Bačka.

  3. Vrlo prosto, Marinika Tepić je narodni poslanik i kao takvoj ste dužni da odgovarate na postavljena pitanja.

  4. Kao odana sledbenica Prvorodjenog, Zekicka izgleda ne kapira jednostavnu cinjenicu:
    Tepicka je nominalni ‘Poslodavac’ i njoj i Cvejicu, u ime onih koji su je postavili na njeno radno mesto u Skupstini!!!
    A onima koji su je postavili, Tepicka je duzna da objasni sta im se iza ledja dogadja po naprednjackim tajnim komisijama i vucicevskim ‘Savetima’!

  5. Tonalitet vaseg otvorenog pisma jasno ukazuje koliko ste kompromitovani, bez i da ulazimo u citanje i pojedine navode. Mozda cak i bolje da se ne procita detaljno, jer ono je uvreda svakom iole pristojnlm i razumnom coveku. Vi ste deo ove agresivne autoritarne retorike kao neko ko je na mestu koje bi to trebalo da regulise. Ako iko zasluzuje to ruzno ‘is’ bojim se da ste to Vi.

  6. Kada je ova kreatura od žene gostovala na N1 pogledao sam samo dva minuta njeno obraćanje sagovorniku i voditelju i shvatio da ova zajedljiva u licu zategnuta baba a smežuranih ruku je tu zalutala sa bajlonijeve ili kalenić pijace, da joj jezik a i to malo mozga što ima rade šićardžijski i pokvarenjački jer je običan sluga koji mora da brani gazdu po svaku cenu ako misli da dobije koru hleba figurativno. Njena kora je toliko prljava da ni sve vode Dunava i Save ne mogu tu prljavštinu sprati…ali mogu pomoći da prljavština u kompletu ode niz tok što dalje u 3PM. Tamo je mesto ovoj pijačarskoj kreaturi koju je služba postavila na mesto očigledno glasnogovornika REMa.

  7. Ni sva voda Dunava ne može da opere jednu osobu poput Olivere Zekić. Pitam se samo, šta biva sa svom tom vodom pošto ona pokuša da spere sa sebe nesavesno obavljanje posla na koji je imenovana, korupcije i privilegije koje idu zajedno sa imenovanjem na ovu funkciju?

  8. Sta ima da podnosi raport Mariniki kad se zna kome se podnosi raport!

  9. Ovo na racun kasirki u samousluzi je bas nisko… Nivo ove prepiske je, sto je mozda pretendovala da izbegne O. Zekic, bas pink rijaliti.

  10. Goapodja Zekić pravo u centar!
    Jbš državu u kojoj autošovinisti vode kolo!:-)

    1. Jbš državicu u kojoj je ovoliko vlasnih bolesnika.

  11. Kakva zla žena… Dok je slusas ne mozes da verujes sta govori i kakav nipodastavajuci i bezobrazni stav ima. Čipovana na SNS…

  12. zbog ove žene i njene uloge u REM mislim da ćemo na kraju morati ugasiti tu instituciju i praviti novu. Uništavanje REM-a je suštinsko i sistematsko od vlasti rađeno a glavni izvođač je upravo gđa Zekić. Čuj ovo ona se kolegi iz kancelarije obraća putem medija. Monti Pajton od institucije.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.