Omladina PSG: Validnost diploma stečenih u Srbiji na klimavim nogama, ministar prosvete neozbiljan

Ostavite komentar


  1. Imamo ministarstvo koje je zaduzeno za to i PSG ne treba da od svega pravi famu jer ima je tako nalozeno.

  2. Zapravo diplome koje su stekli neki od ovih omladinaca Sergejevih su stečene po podrumskim univerzitetima u mračnim delovima sveta.

    1. Ukoliko bide postojao problem sa priznavanjem naših diploma van naše zemlje, trebalo bi izvršiti sve potrebne izmene i dopune kako bi naši akademski građani našli sreću i van naše zemlje.

    2. Srpske diplome su bile i biće i dalje validne u inostranstvu, još jedna izmišljotina psg-a….

  3. Sigurna sam da ce nedostaci biti ispravljeni posto nikome nije u interesu da nase diplome vaze samo u Srbiji.

  4. Gde su dokazi? Da li sad to znači da PSG traži da svi mladi idu u inostranstvo na školovanje? Da li to znači da diplome omladinaca iz PSG treba da budu proverene pošto kažu da na škole ne valjaju?

  5. Koja omladina? To su sve balavci koji su umislili da se mnogo razumeju u politiku i da su kopetentni da nekoga procenjuju i ocenjuju! Cuti sedi dole,dva!

    1. Hahaha vidi bot koji prica o kupljenim diplomama. Pa cela stranka vam pazarila diplome, kako te nije sramota da zivis od botovanja i pisanja lazi?

      1. Ministar Šarčević je jedan od uspešnijih ministara. Ne znam odakle ovakve ideje i klevete.

  6. Pa pogledajte kako Nacionalni savet za visoko obrazovanje ne reaguje na plagirani Megatrend doktorat direktorice Visoke poslovne škole u NS.

  7. Za omladinu PSG ministar prosvete neozbiljan, a njihov lider Sergej cestitao Kurtiju na novoj vladi, pretpostavljam da je to za omladinu PSG ozbiljno?!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.