Opozicija: Program od 30 tačaka

Ostavite komentar


  1. Jaooo… kada ih vidim ovako yajedno na slici, krene mi gag refleks… Fuuuj… Lopov, lazov i nesposobnjakovic – zaqjednicke osobine Djilasa, Jankovica i Jeremica, a kod svakog je razlicita najizrazenija 🙂 Tim za propast Srbije, to su oni…

  2. Ovako svi na okupu jos vise odbijaju narod. Skup onih koji su unistili sve sto su mogli.

  3. Odmah, u uvodnom delu, podela funkcija i formiranje vlade a posle će vidimo kako dalje. Sjajno, narod će trčati da glasa za ovakav program …

  4. Do sada je svaki pokušaj ujedinjenja opozicije propao, verujem da ce to isto biti i ovog puta.

  5. Meni je ovo smesno !Nisu se ni ujedinili ,a kobojagi pricaju o nekom programu od 30 tacaka!Mislim da je narod umoran od ovakvog njihovog „rada“,progledao je i nece se prevariti da podrzava opozicioni cirkus!

  6. Šta bi SNS botovi radili da im nije ovog lista i kako bi dobili sendvič. Srećom ovako imju šta da rade i najodvratni mogući način dobiu leba dok svi mi moramo da radimo pa da zaradimo ali i za nas a i za one koji daju njima. Zato nam je gorivo najskuplje. Plate najniže i tako dalje. Muka mi je kada pomislim u kakvoj državi živim kada svaki dan plaćaš neke takse a više ne znaš zašta. Dok vi ovde pričate ovde o prposti Srbije a vi je vašim parazitiranjem vučete u ambis.

  7. Program ništa posebno. Odrađen amaterski. A sa ovakovim, grupnim, pojavljivanjem samo iritiraju narod.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.