Opštine namenile 50 miliona dinara za projekte koje predlože građani

Ostavite komentar

  1. Srbija je zemlja projektanata…!! Sad ce i gradjanima,proraditi masta i talenat za arcenje para…?? Samoupravljanje i to digitalno…!!

    1. A, sa druge strane, građani najbolje znaju svoje probleme. Odmah bih predložila obnovu kanala u selu,što vlasti ne pada na pamet decenijama, dok kuće plavi. Mada, dok se ugrade u izradu projekta, para će nestati.

Ostavite komentar

Društvo

“Naša tela na internetu manje zaštićena od muzike i filmova”: Pokrenuta kampanja jačanja svesti o digitalnom nasilju 10

“Naša tela na internetu manje zaštićena od muzike i filmova”: Pokrenuta kampanja jačanja svesti o digitalnom nasilju

“Naša tela manje su zaštićena u onlajn prostoru, nego što su to muzika, film ili čak korporativni logotipi. Iz tog razloga, danas smo promovisali novi simbol ⓑ, zaštitni znak “bodyright” kampanje na globalnom nivou, koji će se od danas koristiti i u Srbiji, a označava novi copyright za ljudsko telo”, kazao je direktor Populacionog fonda UN-a (UNFPA) za Srbiju Džon Kenedi Mosoti na današnjoj konferenciji kojom je zvanično otpočena kampanja “bodyright”, koju sa ovim fondom sprovodi kancelarija Poverenika za zaštitu ravnopravnosti.

Naslovna strana

6. decembar 2022.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.