Orden Svetog Save ambasadoru Darku Tanaskoviću

Ostavite komentar


  1. Neizmerno je obradovala ova vest, no me nije iznenadila jer to ovakvom velikanu i dolikuje primiti takvo odličje. Imala sam tu sreću da budem student poštovanog profesora dr Darka Tanaskovića na katedri za orijentalistiku krajem osamdesetih godina. Slobodno mogu reći da je imao velikog uticaja i na druge sfere života i rada svojih studenata, kojima je bio uzor u svakom segmentu životnog učenja- i kao profesor, erudita, poliglota, diplomata.
    Črstitam Vam od stca, profesore Tanaskoviću, bila je i ostala čast upoznati jednog takvog čoveka i biti Vaš student.

    1. Jedini mu je zadatak da spreci učlanjenju Kosova u Unesku, toliko mrzimo albance da i ordenje dodjeljujemo , e moja Srbijo.

    2. U Srbiji su velikani Draža, Karadžić, Nedić … pa što ne bi i jedan islamofob Darko. Jedina je uteha što kad se Srbija unormali, to crkveno ordenje neće moći da se proda ni na buvljaku za 100 kinti.

      1. Dr Darko Tanaskovic je vrsan poznavalac islama, ne islamofob. Valjda boli sama cinjenica koliko vas dobro poznaje! I da, Draza i Karadzic jesu heroji ovoga naroda, za vjek i vjekova.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.