Organizacija „Da se zna“ podnela krivičnu prijavu protiv episkopa Nikanora: „SPC da prestane da širi mržnju i netrpeljivost prema LGBT+“

Ostavite komentar


  1. Koji teror? To sto zele da postoje i zive u miru? Mracna drzava, mracni ljudi. Rezultat vladika Nikanor, daleko mu lepa kuca.

  2. Ono što je sigurno jeste da Isus kojeg toliko vole i poštuju definitivno ne bi mrzeo ili napadao bilo koga, bili ti ljudi čudni po nečemu ili ne. I definitivno bi se gadio crkve. Ali znajući crkvu i ljude, verovatno bi ga razapeli i u sadašnje vreme.

  3. Molim organizaciju „Da se zna“ da mi kaže koje su srpske reči za homoseksualac i lezbejka. To zvanično nigde nisam našao pa bi bio red da se zna. Valjda govorimo srpskim jezikom u Srbiji.

  4. Kakav teror manjine?.Homofobicari terorisu ne samo LGBT populaciju veci sve one koji
    su razumne i tolerantne osobe i zele da zive u miru sa svima bez ovakvih kompleksaskih ispada mrzitelja LGBT i svega sto njima ne odgovara

  5. Da se ipak vratimo anatomskom atlasu.
    Sistemi organa se zovu po funkciji koju imaju u organizmu.
    Kako je krenulo,necemo uskoro smeti da kazemo da creva spadaju u probavni sistem nego neki drugi.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.