Osam meseci zatvora zbog pretnji Vučićevoj ćerci

Ostavite komentar


  1. Nije on dobio osam meseci što je pretio Vučićevoj ćerki, nego je dobio osam meseci po zakonu za pretnju maloletnom detetu. Čemu aludiranje da je toliko osuđen samo zato što je pretio Vučićevoj ćerci. Nemoj idiotski da širite mržnju u pokušaju.

  2. Pretnja treba da se sankcionse jer zna se sta je posledica pretnje-nasilje.Ako petnja bude adekvatno sankcionisana manje ce biti nasilja

  3. Cak i zatvorenici u zatvorima preziru takve koji ugrozavaju decu i njihov zivot na razne nacine.

  4. Zar detetu pretiti sto mu je otac predsednik.Ako se ne slazes sa nekom politickom opcijom bori si politickim sredstvima a ne pretnjama deci.

  5. On je dobio što je zaslužio ali ima ovde i drugih zaslužnih mrzitelja žena ,šta je sa njihovim nagradama.

    1. Mom sinu koji ima 12 godina pretile dve odrasle osobe… postoje dokazi. Policija i tuzilac Nista. Pravda nije ista za sve.

  6. pozdravljam presudu, ne samo za ovu već za sve pretnje i uvrede. Danas se svako oseća pozvanim da vredja svoje neistomišljenike a da se za osudu takvog izlaganja buni protiv vlasti pozivajući se na slobodu govora. Krajnje je vreme da se ove stvari razgraniče.

  7. Svaka cast za to sto je lice kaznjeno zbog pretnje. Pretnje su najcesce pracenje ubistvom, zato ih i treba spreciti i kazniti.

  8. I to je malo..za takvu stoku koja moze da preti detetu treba dozivotna…ne samo Vucicevom detetu nego bilo kom detetu ne sme da se preti..sta je dete krivo..a i ovo su muskarcine opasne koje prete..neka ga procesljaju sad malo zatvorenici..

  9. Kako novine uvek napumpaju vest. Sad ce svuda da se prica da je kaznjen jer je predsednikova cerka u pitanju. Ljudi to je krivicno delo i kaznjivo je zakonom ko god bio u pitanju.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.