Oslobođen Ramuš Haradinaj, Vlada održala hitnu sednicu

Ostavite komentar


  1. Dobra vest, znaci da svet zna ko smo i kakvi smo,kakva nam je zemlja.
    To nikako ne znaci da covek nije kriv, vec samo da nam se ne veruje.
    Sad ce diktator da organizuje konferenciju kako nas svet mrzi.
    Svako iole normalan bi sada podneo ostavku.

  2. E,sada ce Veliko Vođa da složi onu njegovu tugaljivu facu i saopšti to vernom narodu,a onda će da napravi onu besnu facu i da priča kako to tako ne može, kako Srbiju niko neće da gazi, kako će njegovi prijatelji sa zapada to da spreče … Cirkus je ponovo u vašem gradu,narode, zabavi se

  3. Treba se još jače angažovati da ovakav kriminalan čin evropskog suda ne ostane bez naše reakcije.

  4. Pa ne mogu da verujem koliko smo mi jadan narod. Vi ovde u komentarima napadate Vučića i pišete više o njemu nego o odluci Francuskog suda. Pa ja prvi nisam uopšte politički ostrašćen, ali se taj Vučić barem potrudio da strpa ovog zločinca u zatvor, a ko je to uradio pre njega? Pitao bi vas sve da li bi ste ovako pisali da ste izgubili nekog od rodbine dole na KiM. Sramota je na šta ličimo..

  5. Svetom vladaju lobiji i tajkuni i ne znam čemu se neki raduju,pogotovo u Srbiji.Ovo je krah demokratije i pravnog sistema u svetu.

  6. Nema BOTova od jutros da hvale "jaku" argumentaciju i dokumentaciju koju su Vođini "stručnjaci" poslali u Francusku?!

  7. Cirkuzijadi nikad kraja sa "patriotskim" poternicama Interpolovog podrumskog
    odelenja u Beogradu. Sigurno da je g-din R.Haradinaj oslobodjen.jer ga je pre toga za "slicna nedela" vec jednom oslobodio Medjunarodni Sud u Hagu.
    Za sve ostalo je nadlezno pravosudje Kosova.
    Jedino ako "strucnjaci" iz Beograda /koji jos nisu ni imenovali svog javnog tuzioca za ratne zlocine/ ne misle da Medjunarodni sud u Hagu treba da prilagodi svoje propise prema onim kaubojskim u Srbiji.

  8. Francuska da dozvoli ovako nešto nakon onoliko terorističkih napada u svojoj zemlji. Sramota, kroz istoriju je uvek bila najlicemernija država od svih.

  9. Шамар српском правосуђу је уствари шамар Србији. Доказ да нас никада неће прихватити у њихов "клуб" и остаћемо вечито у односу на западни свет као нижа раса.
    А наша власт покушава по сваку цену да нас угура у Европску Унију.
    Зашто ?
    Највероватније због политичке неписмености и недостатка геополитичке визије света.
    Такозвани западни свет је једно мало језгро кључних земаља и око њих су, као сателити, остале традиционално капиталистичке земље.
    За православне земље ту нема места. Погледајте пример Грчке, својатају као обичну крпу.
    Поготову међу њима нема места за нас словенске народе.
    Сетите се само да реч на енглеском SLAVE у преводу значи ESCLAVE или Р О Б !

  10. Vlada Srbije da javno objavi sve dokaze koje je poslala Francuskoj, da narod vidi

  11. To je ta Srbija koju niko i ne ceni vise,a kako i da je ceni kada vidite ko nas predstavlja u svetu od politicara,sve nepismeni do nepismenoga. Imali smo minista inostranih poslova koji ne zna engleski da prica,bio je i premijer,a možda će opet. Neka nam je bog u pomoći!

  12. Vodji je laknulao, garant. Sta bi sa Ramusem u Srbiji.
    Da mu sudi?! pa i ovako ima dovoljno problema sa ulicama.

  13. Pa što se ljuti na Francuze?
    Lepo su sačekali da prođu izbori i da sad mogu da urade ono što su verovatno morali-hteli još u januaru.

  14. Niko nas ne postuje. Dokle god u rukuvodstvu Srbije vlada korupcija, krsenje osnovnih zakona, a zloupotreba sluzbenog polozaja prilikom zaposljavanja u drzavnoj sluzbi je postala normalna, svet ce nas tretirati ovako kako nas tretira. Dr Ivana Vranjković se javno hvalila kako je zbog nje ministar Zlatibor Loncar raspisao i odobrio na sednici vlade konkurs za prijem 2 doktora medicine na institutu za reumatologiju u Beogradu, avgusta 2016.god. Sada se ta ista hvali kako je ceka specijalizacija iz interne medicine i posao za brata cim zavrsi fakultet. Alekdandar Vucic je bio upozoren na namestanje konkursa i bili su mu javljeni tacni rezultati tog konkursa e mailom, pre nego su intervjui za posao bili odrzani ali niko od medija ili tuzilastva nije smeo ni da pisne. Zato ne zasluzujemo da nas bolje tretiraju. Zato smo luzeri

  15. AV i toma-diploma,uglas:"Srbija je postala poštovana zemlja!"-Evo i dokaza!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.