Oštećen automobil aktiviste Lokalnog fronta u Kraljevu

Ostavite komentar


  1. Tako to rade veliki „junaci“ iz SNS. Bedne kukavice, ispranog mozga. Dugo traje, ali svemu dodje kraj. Vi ste pretrpeli stetu, ali nikada necete morati da saginjete glavu. Cist obraz nema cenu.

  2. To ne rade stariji članovi sekte,to rade Vučić-jugend ekipe koje postoje u svim gradovima.Svi su oni iz baze dobili direktivu da ne birajući sredstva spreče svaki vid drugačijeg mišljenja od mišljenja Adolfa Vučića.Srbijo spremi se za svoje kristalne noći,jer biće ih više ako narod počne da se budi.Ono što su radili komunisti to danas rade i fašisti jer su isti,isti,isti.

    1. znate čoveka i znate koliko državnih radnih mesta drži ili vas ubi zloba, jer verujete da odbornici imaju platu poput poslanika? Koliko plata na državnom kazanu je obezbeđeno za članove vaše porodice da bi ste ovako skretali temu? Da li bi ste preživeli bez državnih radnih mesta ili znate da je to neizvodljivo i čuvate ih na ovaj način? Zar privatna imovina nije svetinja? Ne živimo li u demokratskom društvu u kome je SNSovcima stalo da čuju mišljenje svih građana kako bi menjali ono što ne rade valjano? Zar ovo nije način da pokažete onom ko se ne slaže sa vama da znate gde živi i ko su članovi njegove porodice i da će im se dešavati strašnije stvari ako ne ućuti? Od srca vam želim neslaganje sa stranačkim kolagama i da zbog toga na svojoj koži osetite njihov rad.

  3. U politickoj borbi sva sredstva su u upotrebi, cak i ona da se ovakve poruke samostalno pisu, a optuze se protivne stranke

    1. Kako te nije sramota da tako stavljas u kontekst coveka kome je razbijena glava? Mislis da je to igra, kad se drugima razbije glava? Nemas osnovno kucno vaspitanje i ljudsko saosecanje. Ne zelimo takvu zemlju sa takvim pojedincima, jer se to zove prasuma.

    2. Ali žensko i da ima ovakav stav.. Zbog vođe bi ostala tupa na stradanja hiljada, u nedogled, samo da joj on bude živ i zdrav i u pravu. Sram te bilo nedorasle i tako plitke. Mada, sudeći po ovim sns branilačkim komentarima ispod, ispade da su sve žene, a ono ustvari botovi sa lažnim imenima. Sva patetičnost postojanja.

    1. Ja lično znam čoveka i videh to na licu mesta. Ako ti je šef rekao da braniš stranku ne znači da treba da pljuješ po drugima.

  4. Kad nemate nesto pametno da kazete, kacite se za SNS. Verovatno ste sami do uradili! Sramota!

  5. Na društvenim mrežama na internetu danas su osvalule fotografije i kratka izjava Predraga Voštinića odbornika Skupštine grada Kraljeva i jednog od aktivista Udruženja građana

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.