Otac učenice iz „Ribnikara“: Roditelji ubijene dece ogorčeni što je Milić dobio odlikovanje

Ostavite komentar


  1. Taj se nije potresao ni kad se srušio helikopter, što bi se potresao oko ogorčenih roditelja.

  2. Svako, iole normalan, može samo da se zgadi.

    Ali, ne čudi me. U živom blatu živimo vise od tri decenije.

    Dozvolili smo.

  3. Milić odlikovan zato što je mahao spiskom učenika koji je maloletni ubica sastavio u pripremi masovnog ubistva, njegovi roditelji optuženi za totalno nebitna dela, a ni jedno za krivično delo zanemarivanja deteta. Možda budu osuđeni na kućni zatvor, ili neku uslovnu kaznicu… nisu to ubijena deca kumova, političara članova sns, već uglavnom mirnih, poštenih roditelja…

  4. Sada je valjda svima jasno u kakvoj državi živimo.Umesto da krivično odgovara za javno iznošenje podataka i crtanje mete na decu on bude odlikovan.Jadno i tužno.

  5. Ovi roditelji Ribniksra su gori od dece.. Pustite decu da idu normalno u školu i ne pravite svako 10 dana po neki protest.. Kome se ne sviđa neka vodi decu u drugu školu, dosta je ucenjivanja i škole ili vlasti koja ništa i nemoze..

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.