Otvoreni ‘Batutovi dani’ u Beogradu, Vučićevoj supruzi plaketa za doprinos zdravlju

Ostavite komentar


  1. Cime je doticna gospodja doprinela radu Instituta Batut, pitanje je sada?

    Postovanje Redakciji Danasa

    1. Tamara Vucic je zasluzila plaketu za doprinos zdravlju jer je Humana i divna zena .

  2. Pa za plaketu Tamari Vucic je jasno. Nije jasno cemu plaketa Dekanu Medicinskog fakulteta BU. Kakve on veze ima sa unapredjenjem zdravstva?

  3. Ministar Loncar je “ slucajno “ zaboravio doprinos Sergeja Trifunovica , sa njegovim humanitarnim fondom , za unapredjenje zdravlja R. Srbije , spasavajuci zivote bolesne dece svojim javnim akcijama ( i legalnim “ provereno “ od strane ministra Loncara )
    Javnost , otvorenih ociju i usiju , ceka detalje , na Pinku ili u tabloidima , “ doprinosa zdravlju gospodja Vucic iako znamo da je diskretna pa je “ nema “ u javnom zivotu R. Srbije

    1. Tamara Vucic je jedna divna i humana osoba, koja tiho radi i pomaze koliko moze. Zahvalnicu je dobila za doprinos da se osobama sa autizmom i obolelima od retkih bolesti omogući kvalitetniji život uz dostupnos savremene terapije (kako pose na Tanjugu). A sta ste vi uradili bar za svog komsiju?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.