Otvoreno pismo sindikata RGZ Aleksandru Vučiću

Ostavite komentar


  1. Zar ovo već nisam čitao pre nekog vremena? Izađite na Gazelu.

  2. Овде се много краде. Нађите поштене људе за руководећа места…

  3. Dve hiljade godina svet je funkcionisao i radio bez softvera i sve je bilo ok. Pre 20g stiglo je pismo u bih iz austrije kojim ih obavestavaju da istice 100g garancije na tunel koji su kopali austrijanci. Nije bilo softvera vec rada

  4. Dok još nije prekasno, vraćajte u sud evidenciju o pravima na nepokretnostima-zemljišne knjige.
    Prevelika je koncetracija moći u jednom upravnom organu.

  5. Nisu se dobro utalili s a Vodjom i njegovom ‘graditeljskom’ ekipom pa se bune..

  6. Pod hitno uključiti sve službe za organizovani kriminal na najvišem nivou! Štete su u ogromnim ciframa za državu I gradjane!

  7. Ako postoji sveopšta nestručnost, partijsko i familijarno zapošlavanje to je u RGZ-u. Tamo su kadrovi toliko nestručni i loši da se na da opisati. Od direktora do obezbedjenja (obezbdjuje ih privatna firma sa penzionerima za „debele pare„). Postoje pojedinačni slučajevi koji su u redu i njima se izvinjavam, oni nisu u,ovom opisu. Katastar Aleksinac nadležan za Merošinu i Svrljig. Treba biti „poseba“ da ovako nešto odlučiš. To je RGZ.

  8. Pa stavu ovoj državi funkcioniše a da nije pretnja , manipulacija i mito.
    RGZ…kovnica novca.
    Živeo direktor još godina 100.

  9. Sramota šta se radi u RGZ, katastar je država u državi. Korupcija najveća koja postoji u državi. Ti nemas kome da se žališ. Neka provere neke službe sve žalbe, e primedbe i molbe koje su gradjani poslali. Samo to Vučić može da reši. Svakako treba uvesti hitnost i taksu da se plati ko želi po hitnom postupku. A ne ovako čekaš godinama. Stvarno velika sramota, posebno Katastar 2 Novi Sad. Neko plati i završi za dva meseca sve.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.