Otvoreno pismo sindikata rukovodstvu RTS-a

Ostavite komentar


  1. Podrska sindikatu! Nazalost, nisam toliki mazohista, sto bi rekao gdin Bradic, da docekam odjavnu spicu na kraju programa, ali me ne cudi da sebi ““dizu spomenik““, a do sada je sasvim jasno da ne biraju sredstva ne bi li pokazali koliko su vazni, pametni i ““nacitani““, iznad svih i iznad svega! Kakav provincijalizam!
    Kada smo kod toga…iz vremena ministarske karijere, sve vesti iz kulture su pocinjale i zavrsavale sa gdinom Bradicem, a danas nijedan Kulturni dnevnik ne moze bez pominjanja njegovog lika i dela! A ODGOVORNOST gospodo urednici, pomocnici, pomocnici pomocnika, Bujosevici, Ckrkici, Bradici i ostali? ODGOVORNOST za sve potpisane odluke i ““poklonjene““ novce za razne Nemanjice, Ristovske, Bajice, Karadzice, Markovice, Jungove i ostale drugare…

  2. Bilo bi lepo kad bi zaposleni na RTS radili svoj posao i pravili dobar program i sprečavali pravljenje onog koji ne valja. Šta nam vredi reakcija zaposlenih na RTS kad je serija već snimljena a pare bačene…

  3. Draga gospodo, trazite prvo sve podatke o svim parama koje su dali na domace produkcije plus ceo budzet produkcija uz sponzore. i obratite paznju na placanje stranog programa, sve ovo u.zadnjih 5=10 godina. Budzeti u ogromnim sumama prevazilaze stvarne troskove! To sve onda objavite javnosti. Ja sam trazio podatke za cak dva gotova serijska programa koje sam im predlagao u vreme Tijanica, a koje su odbili da bi nakon toga sami napravili skoro pa isto!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.