Ovo će biti prošlost

Ostavite komentar


  1. Svaka ti cast hrabri covece. U ime svih nas koji protestvujemo po Srbiji molim te da istrajes. Nekako imam utisak kada bi protesti na u Mitrovici bili masovni to bi oslobodilo straha i ostatak Srbije.

  2. Ne mogu da shvatim šta je politička ponuda Marka. Marko je protiv spajanja Mitrovice u jedan grad, to znam, protiv režima je u Beogradu, OK, protiv nezavisnog Kosova, i šta nam je rekao što ne znamo? Mislim da je na tragu srbskog nacionaliste bez ikakvog rešenja sa Albancima kao i većina… Apsolutno sklon desnici i njenim vrednostima… I, šta sa tim?! Izvinjavam se ako grešim, ali nisam ga razumeo kojoj ideološkoj mantri pripada, osim što je za smenu vlasti u Srbiji… Voleo bih da je odgovorio kako vidi Kosovo u poslednjih 30 godina a kako u narednih 20 godina (i da li zbog toga postoji neka naša odgovornost).

    1. Postoji odgovornost vucica i milosevica,tako da su danas mnoge dobre sanse propustene

      1. Da bi građani saznali ko je on. Došao sam u prostoroje ViŠEG SUDA u K. M. Locirane u Zvečanu, tražeći od sekr.V.SUDA neko rešenje na moju žalbu. Dotični Mister, sasvim nepozvan, sedeči, obratop mi se, bez ikakvog povoda“ znsš li ti KO SAM JA?. OD MENE TI SVE ZAVISI. ČUĆEŠ TI ZA MENE. Odgovorio sam mu, pred drugim radnicoma suda: ne znam ko si niti me intetesuje ko si. Da se ne bih upustao u diskusiju sa pomenutim primitivcem, izlazeći iz prostorije suda, jadno sam rekao svima:JADAN PROVINCIJALAC. Eto takav organizuje proteste. Pa ko če normalan poći za njim. Samo kompromituje proteste. Možda je i plaćen za to. Svejedno, jedan težak moron. Umislio da nešto znači. Predlog moj da uzme pravu terapiju. Mlad je, izleči će se.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.