„Pacijent se veže za stolicu, prekrije čaršavom i prska alkoholom“: Doktori „Laze“ o „inovativnom lečenju“ koje pominje Uprava

Ostavite komentar


  1. Strašno je pročitati ovakve stvari. Da li je ovo 21. Ili Srednji vek. U Psihijatrijskim bolnicama postoji mogućnost zloupotreba i zostavljanja više nego igde, ali da li se ovo stvarno i danas dešava.

  2. Da li je ovo realno? Sta radi ova direktorka? Jel ona misli da je Bog? Sta radi ministarstvo i Vlada? Drze ovog ubicu na slobodi i na mestu direktora! Uzas

  3. Jos jedan dokaz za psihijatri nisu normalni… to su najbolesnije osobe na planeti.. po njima su svi bolesni samo oni nisu… ipak, nije tako, cinjenice pokazuju drugacije…

  4. „i ako je tako, koliko košta život jednog čoveka?“, upitala je Pucar.“

    U Srbistanu – ne košta NIŠTA.

  5. Pa nije direktor kriv, kriva je drzava koja nece da primi na lecenje nekog ko nema overenu knjizicu . Setimo se pre dosta godina da smo citali ,slucaj gde su pacijenta vezali u jednoj bolnici, sve dok familija ne dodje sa novcem da plate lecenje i o tome su tada brujali mnogi mediji .

  6. Jel za svaku terapiju pacijentima lekari zovu direktorku telefonom. Za smrt tog pacijenta snosi odgovornost i lekar koji je zvao direktorku koja je odredila terapiju a i svi koji su mu tu terapiju dali .

  7. Ovo je horor za pročitati, kako li tek izgleda u stvarnosti. Pa nije klinika dedovina da se ona (vd direktorka) usidri?

  8. Muka mi je bilo dok sam čitala tekst. Šta se dešava sa institucijama? Zbog čega niko ne reaguje? Zar je nemoguće smeniti direktore, a pogotovu ovog monstruma.

  9. Da neverujes sta procitas i da je taj lekar u službi Jos kako god se zvao. Da nije ostao bez licence i nije pod istragom za ljudske zivote. Možda i diplome proveriti otkud su

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.