Paketi za penzionere sa primanjem ispod 30.000 dinara do kraja nedelje

Ostavite komentar


  1. Jel ovo samo za Bg penzionere ili vazi za celu zemlju? Mislim ne bi me iznenadilo da jeste jer za ovu vlast osim u izbornoj kampanji ostatak Srbije ne postoji.

    1. NISU SVI DO 30,000 UGROŽENI , MADA IM JE TEŠKO , ŠTA SA NEZAPOSLENIMA SAMOHRANIM MAJKAMA U CELOJ SRBIJI

      1. Apsolutno ste u pravu! Sramota, oni ce imati svoje sigurne penzije uz povecanje a samohrane majke koje ce da ostanu bez posla ce glodati radijatore! Zato nam i odlazi omladina, njih brine siguran glas

        1. Penzija mi je 18000.din primam tudju negu jer sam invalid100% da li imam pravo na paket

      2. To se i ja pitam stvarno sramota za srbiji samo penzioneri a gde su deca dali se predsednik zapito sta ce da jedu deca na kojima svet ostaje .dokle bre vise samo penzioneri …a ocete natalitey

      3. Sasvim ste u prava za decu a za nezaposlene…a i nemate 65.
        Ja imamam 60 …u kuci zbog hronicnih bolesti ,
        Krecem se uz pomagala
        Koji god sam tel. okrenula nemam prava na paket
        Nisam penzioner , nemam 65 a neprimam ni socijslnu pomoc
        Mnogo je takvih

        1. primili su ljudi kiji imaju austrisku penziju a nasu ispod 30.000.zato nemojte se cuditi sto je tako.

    2. Sada nisam na toj adresi gde sam prijavljen gde da se obratim da bih dobio paket

  2. A sta ce oni dobiti koji imaju malo vise, verovatno VLADALAC – LAZOV I za to ima carobni stapic

      1. Interesuje me da li pakete za penzionere dobijaju i oni što nemaju 65 godina, a imaju malu penziju? Hvala.

    1. Interesuje me da li predsednik misli samo na penzionere ili mozda malo i na decu na kojima svet ostaje .gde su pakrleti za decu i dodatna uplata socijalne pomoci .predsednik bi trebao svakoj majci da uplati na racun da ima sta da da kupi deci za jelo .

  3. Ima li sanse da penzioneri koji su penzije zaradili u bivsim Republikama,a koji su drzavljani Srbije,i koji su socijalno ugrozeni dobiju paket?

  4. Postovani, kako ce se urucivati paketi za penzionere ispod 30000, koji se nalaze kod svojih najblizih ( dece), zbog ove situacije i nisu na adresi na kojoj su prijavljeni….pozdrav

  5. Primam penziju RS. Zivim pola godine u CG, ciji sam postala drzavljanin. Svake godine dolazim u Srbiju i ovde sam 6 meseci. Ne mogu da se vratim…paket mi treba kao i ostalim. Imam li pravo?

  6. Penziomeri imaju bar tih 30.000, a ne zaposleni sa 57 god. Koje nece niko da zaposli nemaju ništa!!!

    1. Da li ce pakete dobijat penzioneri koji imaju penziju manju od 30000 dinara a koji zive u mestima na teritoriji cele Srbije?

    2. Jel samo na teritoriji dele pakete za penzionere ja sam iz Smedereva

  7. A za penzionere Koji imaju preko 70 god ? I I’ma 20 hiljafa penziju is Vrsca . Stevana Nemamje 15 Vrsac . Mitic Milica

  8. Da li sleduju paketi penzionerima sa primanjima ispod 30.000,00 dinara u Zajecaru ?
    Ako sleduju na koji broj telefona se obratiti ?
    Hvala.

  9. Šta je sa nama nezaposlenima?
    Da li i mi imamo pravo na preživljavsnje,ili…
    Za nas nema pomoci!? Divno!

  10. Dragi moji,oni jednom rukom daju a drugom uzimaju. Izvšitelji im rade punom parom i to bez suda dobiju od infostana bez suda nalog u ruke i po tom otimaju penzije. Meni su hteli da naplate za stan iz kojeg sam se iselila pre godinu dana da za celu godinu naplate usluge infostana! Priložila sam im papire koji dokazuju daod novembra 2018.g. ne živim u tom stanu. Prinali su da je to tačno ali su mi našli dugovanja iz prethodnog perioda. Tako oni meni od penzije koja je 14.000 din. uzimaju u toku vanrednog stanja 18000 a osnovni dug je navodno 8000 a poklanja nam kao pakete i 4000, jadno.Samo još da traži kopiju lične karte!!! Ljiljana

  11. Majka mi je korisnik invalidske penzije od 15.000 a nije dobila paket solidarnosti.Kažu da su spiskove dobili iz Nemanjine a ona nije na spisku.Adresu nije menjala,stanuje na adresi Manastirska 4,Resnik opština Rakovica.Kome da se žali?

    1. Pozovi volontere iz Opštine Rakovica,jtako sam ja zvao Grocku i obećali su mi dostaviti.

  12. Na nas su draga totalno zaboravili….i ja sa dve bolesne devojcice-jedna astma druga tumor…od samog pocetka nam je 24h izolacija i niko ne pita da li imamo krisku hleba….samo oni koji imaju da im se da jos….a ja svakako zbog njih nigde ne radim…ma strasno….ali OVO JE SRBIJA!!!

  13. Zdravo. Koliko pise da paketi teže 8 kg šta se u njima nalazi. Moj paket nije imao ni 4 kg. Volela bih da znam sadržaj.

  14. Zelim da sa znam vise o Tim paketIma, jer moja mama koja zivi u selo Lipe I penzionerka je a sama zivi.jos je niko nije obisao,da je pita trebali jom nesto.
    Paket koji svi dobijaju zena danima nema lekove danima nema za jelo.jadnica ko zna kako se muci sama.baterije nema za aparatice jer slabo cuje.
    Ako neko zna broj telefona gde se mogu ob r atit, molim vas odgovorite mi.po ozite nam.jer ja nisam pored nje,ziv I m u Austriji -Becu
    Hvala pozz jana

  15. Penzioner sam sa primanjem od 14 000 din . A jos u ek cekam pomoc za penzionere – taj paket koji ste nam obecali !!!
    Verni sam i redovan glasac za Naprednu stranku i ja i cela moja porodica- pa sam iskreno razocarana!! Cekam i dalje taj paket! Tu vasu pomoc i polako gubimo veru u vas tj . Aleksandra Vucica
    Molim vas ispostujte i mene , kao i druge!!!

  16. Zbog ceka neki penzioneri nisu dobili jos uvek pakete a u ulici su vec deljeni paketi grad Leskovac

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.