Palma tužio zaštićenog svedoka, najavio tužbe protiv Tepić i Rašković Ivić

Ostavite komentar


  1. Ovaj nije svestan u sta se upusta,pogotovo ne oni koji ga savetuju.

  2. Po zakonu,Palma ne može da podigne krivičnu prijavu protiv svesoka, a kamoli protiv zašicemog svedoka. Tužilaštvo ce odbiti prijavu

    1. Mozda , u Abisiniji ili nekoj drugoj drzavi , koja je stvarno drzava . Ali , u Stradiji ? U Stradiji moze sve . Za ponekog . I da te osude bez suda i da te proglase da li si kriv ili ne , na osnovu poligrafskog ispitivanja i sta sve ne . Tako da , mogu i da te tuzim , ako mi se tvoje svedocenje ne svidja . Ama , iako mi se ne svidja tvoja njuska !

  3. Nisam imao neko mišljenje da li je Palma kriv ili nije kriv. Njegovim nastupima po svim televizijama i ovim tužbama sada sam ubeđen da je 100% kriv. Ovo sve radi jer je sada u čudu kako je neko smeo da iznese šta sve radi u Jagodini. Da mene neko optuži a da znam da sam nevin pustio bih sud da radi svoj posao, ali bih posle ja tužio zbog laži iznetih o meni i gaće bih im skinuo.

  4. On i veliki deo poslanika su VELIKA sramota za našu zemlju!!!

  5. „jedan investitor “

    Nije rekla da je investitor već da je u pitanju počasni konzul Srbije u Italiji. Onaj što je posle Palma za njega rekao da neće da sedi pored homoseksualca (jer, po Palminom, samo homoseksualac neće žensko kad mu nude) Zanimljivo, isti taj počasni konzul (inače redovni profesor) je trebao da bude u komisiji za proveru „doktorata“ Siniše Malog. Pa se povukao „iz ličnih razloga“. Da je bio sa devojkom što mu nudio Palma, bio bi i snimak svakako. A da je bio snimak, bio bi on i u komisiji. A da je bio, imajući u vidu snimak, svakako da bi rekao da „doktorat“ nije plagijat.
    Ali je Palma zaboravio da je ovaj Italijan ida oni znaju kako operiše mafija… i da je ovaj bio dovoljno pametan da ne nasedne…

  6. I treba odmah da ih tuži, iako je šteta već načinjena. Dok nevin dokaže da je nevin prodjoše meseci i meseci olajavanja po medijima. Povoljna presuda posle desetak meseci nema nikakav efekat.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.