Pandemija kreativnosti

Ostavite komentar


  1. Hvala na normalnosti. Koje manjka kao i maski u apotekama ili kao sreće za američke perače prozora.

  2. Micko, ti zaista nisi kriv sto novog materijala za satiru ima svakodnevno. Ti si zaista carobnjak da izvuces esenciju, a nama je zadovoljstvo da uzivamo u tome. U ovom tuznom, pretuznom Srbistanu, malo je razloga za osmeh, a jedan od njih si ti.

  3. Eh, dobri covece…. ta tvoja analiza… kako se nase stanje prenelo Evropi i ostalima me podseti na nesto. Pre 4 godine, mozda mesec dva pred predsednickim izborima u SAD, sedeo sam u sali ispod nase crkve gde se ponekad druzimo uz kafu i kolac posle sluzbe… i jedan nas covek, rodjen u Americi ali inace prica srpski bolje od grdjanina Karadjordjevica, onako deklerativno i bombasticno izjavi „Ako Trump pobedi izbore, ja se selim u Srbiju!“ A ja njemu, „Ne brini druze, ako Trump pobedi, Srbija ce doci nama pa se nigde ne moras seliti“. I tako polako i bi. A da cemo zaraziti bas ceo svet, tome nisam mogao da se nadam.
    Puno pozdrava tebi i kolegama iz PLjiZa.. bas sam sinoc gledao stare skeceve posle najnovije emisije DLZ… stvarno ste nam dragi, cuvajte se i nadamo se jos puno smeha u boljim i ovakvim vremenima.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.