Panić: Ponovo nemamo testove ni opremu

Sumnje javnosti o zataškavanju broja preminulih i zaraženih koronom dodatno pojačane

Ostavite komentar


  1. Jasno je zasto ne navode mesto preminulih iako je danima po jedan! Da bi mogli da steluju broj preminulih, jer ne mpogu da kazu nema preminulih posto bi se uvek pojavila familija i rekla da njihov rodjak nije evidentiran

    1. …. kao sto je bilo prvog dana „bez ijednog preminulog“ a javili su se ljudi koji su znali za cak dva slucaja.

  2. Kakav ste to narod, zašto odbijate da umrete u tišini i kvarite sliku zlatnog doba u kojem žive njihova deca. Daće Bog da odgovarate za sve smrti koje su posledica vaših laži, mafijaška „struko“.

  3. Ma boli ih uvo. Zatvorili penzionere dva meseca, punili im glavu velikim Spasiteljem pa ih onda pustili na izbore da se zaraze a sad mogu slobodno da poumiru, velika je to ušteda u budžetu. Glupe mase.

  4. Jasno je da nema zaštitne opreme kada smo je ranije imali na bacanje. Pobacalo se. Nije mi jasno zašto sindikati u zdravstvu ne zaprete obustavom rada onih medicinskih radnika koji su uzloženi riziku od korone, a nemaju adekvatnu zaštitu. U takvim slučajevima zaposleni imaju zakonsko pravo da odbiju da rade.

  5. Odjednom, svi pricaju samo o broju umrlih. A to je ono gde se moze diskutovati, imati ovakve i onakve kriterijume .
    Odjednom niko i ne pominje razliku u broju novozarazenih. Tu nema lazi, nema prevare, tj. ima i to se odmah vidi. Ne mogu se vaditi na bilo kakvu metodologiju ili kriterijume.

  6. A istazivacki portali…To je valjda jedno od najzescih podvala I uzimanja para.Cast izuzecima..Ali je neverovatno kakav je to izvor manipulacija ucena,dezinformacija I sejanja zla..pa tu najmanje novinarstva ima..I oni samo gledaju kako da nekog ucene za pare..nista bolji nisu od vlasti..lako bi oni isto uzjahali kad bi ovi mogli nekako da sjasu

  7. Meni je ovo nadrealno. Ovaj joj nacrta otkud razlika, ona ponavlja kako treba to da se objasni.
    Od prvog dana su objasnili kako broje mrtve, na isti način kao sve susedne zemlje, a različito od zapada. Sami ste krivi što ne slušate i ne razmišljate.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.