Panić: Srbija na crnoj listi po broju preminulih zdravstvenih radnika od korona virusa

Ostavite komentar


  1. Zasto su lekari pre korone cutali.U kakvim uslovima su radili u drzavnim bolnicama i sa koliko kadra.Nista nije bilo dobro.Kako da im nije smetalo da pacijenti sa bolovima cekaju po nekoliko meseci za pregled skener itd.A jedano od mnogih dr Nestorovic po napustanju radnog vremena jurio je u privatnu ordinaciju.I mnogi dugi koji imaju klinike kao kosmicke opservatorije gde ih cekaju oni koji mogu da plate.Drugi su vani vec dugo i stalno odlaze novi.I sta sad tesko je. pa jeste uzasno tesko.Sami ste krivi zasto se niste bunili, zasto ste bili poslusnici rezima i svojih pretpostavljenih.Pa dobro se zaradjivalo a to gubi svest o profesiji i humanosti. Koliko je samo u Beogradu privatnih klinika i sve rade punom parom.Normalno da jedan broj lekara nije bio u mogucnosti da se mitom obogati i otvori ordinaciju.Sve je isplivalo na povrsinu jad i beda korumpiranog zdravstva u Srbiji.Panicu cenim te ali otvorimo pricu do kraja.Kako se boriti sa koronom kad u „normalnim “ uslovima nismo imali normalne tretmane kao sav normalan svet.Mnogo poslusnika , korumpirani je i medju vama kao i u drugim delatnostima. I to je onda domovina koju volim i samo u njoj hocu da zivim.Nije domovina je gde neko brine i o obicnom coveku.

  2. Molim vas da ispitate sa kojom I kakvom opremom se lekari suočavaju sa koronom?! Imam kolege i prijatelje koji kažu da su to sve kineske maske i oprema, apsolutno neadekvatno, ali ako nešto kažu, dobijaju otkaz… Nije normalno da ovoliko lekara prvo dobije virus, drugo ovoliku količinu zbog koje završe na respiratoru. Ispitate, molim vas

    1. I Kinezi koriste kinesku opremu, pa su prvi stavili Koronu pod kontrolu, a u Vuhanu se živi normalno. I kakav je bre to rasizam?!?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 9. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.