Panić: Vučić misli da je on sam država i da ja „rušim“ njega

Predsednik Sindikata lekara i farmaceuta Srbije

Ostavite komentar


  1. ponovivši da jedino čime se doktor Panić bavi „jeste da sruši svoju državu“..,direktna pretnja nekoga ko ima moc nad gradjanima pokazuje jasno da ce drzava nad gradjanima ciniti a i cini represiju…tuzba i takve tuzbe su na snazi samo me zanima zasto advokatska komora ne delegira za takve slucajeve najbolje advokate da ovoga AV dovedu u sudnicu..svaka mu izjava zasluzuje krivicni postupak tj preispitivanje ovlastenja

    1. Ja mislim da predsednik malo koristi ovlašćenea koja ime kao predsednik države.A ovo ŝto će mu tvoja izjava smanjiti broj glasača da će izgubiti izbore je neverovatna glupost.Nokad neće dobiti manje od 50%.

  2. Lično podržavam stav i postupke Dr Panića i ako smo mi demokratska zemlja kao što se svugde trubi i što pogotovo voli da ističe preCednik kad god i gde god stigne, onda bi u takvoj demokretskoj zemlji Zakon važio za sve jednako, bez obzira na poziciju u društvu. Ali, obzirom da je ovo sve što se dešava u našem društvu i cela zemlja jedna „lutkomendija“, mislim da će biti po onoj staroj: „Tresla se gora, rodio se miš“. Do sada smo već iks puta bili svedoci da su političari u Srbiji zaštićeniji od polarnih medveda i da se sudski postupci (ako ih ikad bude!) razvlače godinama i najčešće zastare bez donešene pravosnažne presude…

  3. Znam lično doktora Panića. I tvrdim da je on najbolje sto se desilo srpskom zdravstvu poslednju deceniju. Kapa dole i dubok naklon za Radeta..

  4. Istorija morala:TOMAS HOBS ( Leviatan, 1651)“Moralne norme postoje od samog početka organizacije društvenog života. Da bi jedna društvena zajednica opstala, potrebno je da postoje određena pravila, principi, standardi i norme koji regulišu međusobne odnose među ljudima. Moral je regulator međuljudskih odnosa u cilju ostvarenja opšteg dobra.
    Moral dolazi od latinske reči mos, mores, koja označava običaj ili zakon ćud, mišljenje, vladanje. Moral je regulativna ideja koja utiče na savest, ponašanje i karakter pojedinaca, grupa i društava. Izražava se u atributima dobro i zlo. Oblici ispoljavanja morala su moralne kategorije –moralni sudovi, moralno ponašanje, karakter, savest, dužnost, pravilo i vrednosti.“
    No, zbog uslova stvaranja našega društva tokom XIX i XX veka, a raspadom velike i silne države povratilo se stanje koje se silom sprečavalo. Zašta je legendarni Koča Popović pred kraj osamdesetih zapisao u dnevniku da su bašibozuk, bagra i brabonjci ustali da obnove Dušanovo carstvo vraćajući se na šajkaču i opanak iz kojih su jedva izašli“.
    Znači, ne možete očekivati od psihički neuravnotežnih, drskih „bašibozuka, bagre i brabojnaka“ da budu moralni ljidi, jer su oni sušta suprotonost – najdonje ništarije..

  5. Vucic je predstavnik svega loseg sto se desava u Srbiji zadnjih 30 godina izbor koji je dat narodu koji je uvek los.
    Srpski predstavnici vlasti se i bore za vlast zato sto mogu da rade sve sto rade kradu lazu kradu .
    Ali kada dovedu jednu zemlju na ivicu ponora bice kasno kao sto je sad.

  6. Vucko misli da je bog …zato je sakupio sve ..skolovane.. ljude koji ga slusaju I lizu sta im da.
    Ali znaju da aplaudiraju .. nose kombinezon ili pevaju miljacku .
    Ili rade sa laznim diplomom I nikom nista. A mi ocekujemo boljitak ne Samo na tv Nego I uzivo !!!
    Rijaliti drzava

  7. Zato je sakupio sve ljigavo I nepismeno … da bi bio bog I batina .
    Jer skolovan I obrazvan ne bi mogo svaki dan da laze I prica sta my se kaze. Bravo srbijo imas najbolje ministre I ambasadore !!! Samo smo na pinku najbolji a uzivo nije bitno !!!
    Sve laz laz I laz.. Ali bake I deke veruju u sve . A to su ti glasovi !!!

  8. Hrabar i covek od principa. Treba nam jos vise ovakvih da skinemo ovu bedu od neoradikalne vlasti i njenog bahatog vodje.

  9. Ma svi njega napadaju a on posten I brizljiv za srbiju … Nego sreca djuric vulin ana Mali I veliki vesic su oko njega da mu kazu kako da radi 🙂 🙂
    Ako je toliko posten zasto kesica I ivanovica prebacuje na drugu tv ??? Djilas toliki lopov a I dalje na slobodi a hapsite zene sto prodaju stvari na ulicu!!!
    Ko je ovde lud ?? Posteni vucko .. djilas ili prost narod sto veruje televizijama a ne uzivo !!!

  10. On bi da od Srbije napravi Belarus ili RF. No to kod nas „nece da moze“. On jedan sa svojim pajtosima da ostanu doveka,ne Boga mi. Moraju znati da su Slobo i Mira prosli dobro i njihovi pajtosi. Za sve tajne poslove i stanove mora se odgovoriti po zakonu.

  11. Vučić jeste utripovao da je on Srbija i zato svako neslaganje („protivljenje“ i „napad“ su već prejake reči) s njim on vidi kao rušenje Srbije i ništa drugo!
    A evo i potvrde koliko je to ludilo daleko otišlo: vidim jutros naslov na jednom portalu „Vučić šalje pomoć Hrvatskoj“!!!!
    Pa majku mu, valjda zvanična Republika Srbija šalje pomoć Hrvatskoj, a ne lično Vučić!!!
    U najboljem slučaju, Vučić je možda inicirao odluku da se pošalje pomoć Hrvatskoj, mada bi to pre bilo u nadležnosti vlade (hahahahaha!), a ne predsednika republike, ali nema veze, ne bi mu bilo ni prvi, ni poslednji put da prekoračuje svoja ovlašćenja.
    Čisto sumnjam da je Vučić sa svog privatnog računa odvojio pare za pomoć Hrvatskoj. Ili je idiotski naslov „Vučić šalje pomoć Hrvatskoj“ namenjen domaćim teletabisima (joj, vidi mama, kako je taj Vučić doooooobar i velikodušan!) i jedina svrha mu je održavanje/dizanje Vučićevog rejtinga u Srbiji a Hrvatska je u celoj priči samo kolateralna korist?

  12. Doktor, gospodin Rade Panić je HEROJ našeg vremena! On je simbol ljudske, bezrezervne žrtve i borbe za svakog bolesnog čoveka u ovoj našoj jadnoj Srbijici. A ko ga opnjkava i vređa: bedni retoričar, koji ne radi NIŠTA sem sopstvene promocije i koji od žrtvovanja jedino žrtvuje nas , građane!!

    1. Kako se on to žrvuje? Da li mu je prećeno, ili je izgubio posao, možda je bio u zatvoru ili na sudu?Ne, ništa od toga.

  13. Stigle Pare
    Dzepovi puni
    Pa hajde malo da se Bunimo
    Kad se potroše
    Cutimo
    Jel tako Herr Panic

    1. Meni se cini da ste se vi mnogo uplasili doktora Panica.Covek je samostalan,nema Đilasa,Jeremica i ostalih iza njega,nemate građe.Pocetak kraja.

  14. Niti Vučić misli da je država, niti se vladst ruši tako. Hajde da razlikujemo pojmove misliti i umisliti. Školovani smo ljudi, tar ne?

  15. Ma jel dobro procitah, sud ce u njegovim ocima biti nezavistan ako okrivi predsednika? Sali li se on:?????

  16. Ako neko iznosi činjenice o pojedincu, pa makar to bio i predsednik, ne znači da ruši svoju državu, već tog pojedinca. Ali predsednik se malo zaneo u svojoj ulozi, pa se identifikuje sa državom. A paljba koju osuje po svim neistomišljenicima, je u najmanju ruku bezobrazna. Kada će već jednom da se malo spusti na zemlju i uvidi da je daleko od bezgrešnog, za kakvog se predstavlja.

  17. Panić je dobar doktor, ali je zalutao u politiku, i meša se u stvari u koje se apsolutno ne razume. Neka se on drži medicine.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.