Panić: Zdravstveni sistem „pukao“ na više mesta, Srbiji je potrebna reanimacija (VIDEO)

Ostavite komentar


  1. Pitao bih Panića, mada su administrstori nemilosrdni za nas antidanasovce, kad stiže u bolnicu kad svaki dan negde gostuje? Usput, kako ocenjuje zdravstvene sisteme vodećih evropskih zemalja, da ne pominjem Ameriku?

  2. Da je bar samo zdravstveni sistem, Srbija je pukla sa svih strana kao zemlja posle erupcije vulkana. Dimi se do stratosfere samo gluperda to ne vidi.

  3. Najavljuju se poostrene mere, narod istrcava napolje, protestuje, kuka. Racionalisite to kako god hocete – to je ugrozavanje nacionalne bezbednosti.

    Struka kaze, distancirajte se, nosite maske, zdravstveni sistem ce puci. Narod protestuje, iz inata politici nece da nosi maske, prica kako je sve ovo zavera velikih sila. Radi narod kako hoce, a kriv je (uvek) neko drugi.

    Sada, vidim, posto je ovo blizu kraja, sad je zapravo cak i to sto smo se pozarazavali, sto je zdravstveni sistem preopterecen (posto pukao nikad nije), sad i to, zapravo, nije nasa krivica, vec je i za to neko drugi kriv.

    Kad je vlada donosila mere, bili smo protiv. Sad kukamo zasto nisu donosili mere. Nije u Srbiji najgori problem vlast, sto vi gospodo novinari, jako dobro znate. Najveci problem u drzavi Srbiji jeste sto ce neko ovo procitati, i klimati glavom u odobravanju. Nekom ce ovaj banalizam, ovaj nonsens imati smisla.

    Ja Vam svima samo kazem, ti zdravstveni radnici, i svi ti ljudi koji su preminuli od korone, su na dusu nama, gradjanima. Ne vlasti, ne doktoru, ne Bilu Gejtsu. Nama. Pa razmislite.

  4. Plašim se da Srbija nema nikakav kapacitet da odlučuje koliko će vakcine dobiti, mi dobijamo ono što nam iz milosti daju, rekao je Panić.
    Eto, to je tih 5 vakacina kojim se Srbija hvališe kao pijana sirotinja. Dokle Ca vam ispirati mozak lažima? Pa postali ste predmet podsmijeha i rugla u regiji! Halo?!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.