Panić: Zdravstveni sistem Srbije pukao

Ostavite komentar


    1. Na reči dr Panića ne znam šta da kažem, ali na komentar njegovog „kolege“ da. Npr. na osnovu čega može da se ne složi sa dr Panićem da je zdravstveni sistem pukao? Mnogi od građana koji su imali potrebu da koriste usluge zdravstvenog sistema i pre epidemije Covid 19 virusa su dolazili do zaključka da zdravstveni sistem ne funkcioniše, bez obzira na sposobne lekare koje imamo. Očigledno se radi o lošoj organizaciji, protokolu koji je sklepan i koristi se ad hok, nedostatku medicinskih preparata i aparata… A organizaciju treba da napravi ministarstvo zdravlja posle dobro sagledanog stanja bolničkih kapaciteta, uključujući i dovoljan broj osoblja. Dakle, vama koji ste „kolega“ dr Paniću, ja kao pacijent, tvrdim iz ličnog iskustva da je zdravstveni sistem Srbije pukao odavno pre ove epidemije. Za odgovornost prozvati aktuelnog ministra jer ne obavlja svoj posao kako treba. Razrešenje dužnosti Z. Lončara bi mogao biti dobar početak oporavka zdravstvenog sistema Srbije.

      1. Mama Mia, ako je ovde „pukao“ kako tvrdite, a kako zovete ono sto se dogodilo u Italiji, Spaniji, UK … ????

        1. Živim u Srbiji i lečim se, po potrebi, u Srbiji, pa ne znam šta se dešava u zdravstvenom sistemu Italije, Španije, UK, USA i dr. A da nam je pukao zdrav.sistem tvrdim na osnovu ličnog iskustva i lečenja počev od domova zdravlja do kliničkog centra u Srbiji. Ako vi to iskustvo nemate – blago vama.

    2. A kako to mislis da nije pukao sistem koji vodi ka sve vise zarazenih i mrtvih? Jel vas tome uce na casovima internet brigade, “dragi kolega”?

  1. Zvanicno ce „puci“ kad Zvoncica to objavi. mora prvo da odluci ko ce biti krivac, narod, Zuti, Plavi, Zeleni, neki od dezurnih „suparnika“…

  2. U Srbiji ODAVNO NE POSTOJI zdravstveni sistem. To se sada lepo pokazalo. Bila improvizacija koja je sada pukla. Ne vidim razlog za čudjenje

  3. Poštovani,
    iz pijeteta prema mom drugu Dušanu Mitroviću, molim vas da istražite ko je ovaj „doktor“ i sa koliko profesionalnog integriteta se on oglašava o svemu i svačemu.

    1. Nema potrebe da diskreditujete doktora Panica. Svi vidimo o cemu se radi. Niakakva propaganda vam ne moze pomoci.

    2. Da ne bismo cekali istrazivanja, u kratkim crtama, prosvetlite nas i recite ko je dr Panic Rade, anesteziolog i predsednik jednog sindikata zdravstv.radnika. Kraljevo nije tako malo…

  4. Molim Vas da objavite moje pojašnjenje. pod „ovaj doktor“ mislim na Panić Rada. U Kraljevu znaju ko je on.

  5. Tamo gde se apsolutno sve politizuje nije „pukao“ samo zdravstveni sistem, pukao je zdrav razum.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.