Parada ponosa protekla bez incidenata

Ostavite komentar


  1. Koliko Soros i americka pederska "kompanija" placaju ovoj deci da paradira . Jadno i zalosno.

  2. Pa gde su bre, sad oni silni "junaci" od pre 3-4 godine koji su se zaklinjali da to nikada u Srbiji ne može da bidne i koji su nam objašnjavali da se te stvari dešavaju tamo kod drugih, a kod nas ta sorta ne uspeva, mi Srbi smo drugačiji, kod nas toga nema !?

  3. Lana pravilno napisa iznad u Povezanim vestima jos jutros, da ce sve proteci bez incidenata jer su se vlasti dogovorile sa kriminalvcima tj. nisu ih pozatvarale a sve u cilju slanja sto lepse slike Srbije sa gradonacelnikom na celu zeljenoj EU.

  4. Narod je naivan nezna da sve to on placa od organizacije do silnog obezbedjenja , a beda i siromastvo nikad vece …!!!!!

  5. Hm, na Paradi je bilo vise onih koji su za jednaka ljudska prava, nego homoseksulaca. Oni "pravi" nisu ni doslij na Paradu. A, iskreno, i sta ce im ta Parada.

  6. Vucic opozvao svoje vojnike da ne prave gluposti a posle kao ne moze da se izbori sa huliganima dilerima droge… ccc u lazi kratke noge.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.