Parada ponosa u subotu, 29. juna u Beogradu

Ostavite komentar


  1. „sistemsku depatologizaciju trans identiteta’ i„senzibilizaciju zaposlenih u javnim institucijama za rad sa LGBTI osobama“?
    1 Da li to znaci da traze da se koristi ne bioloski nego fiktivni pol u dokumentima i da ce pominjanje pravog seksualnog indetiteta biti kaznjivo?
    2 da li to znaci da traze poseban privilegovan tretman pred javnim ustalovaa i pred zakonom?

  2. Moram da dodam – LGBTQ zajednica vise nema nikakve razloge za proteste. Svi smo zadovoljni napretkom koji je po tom pitanju nacinjem.
    No!
    Ovo sada prelazi u histeriju trazenja nekakvog posebnog statusa, privilegija, u zauzimanje prostora u medijima. To je za mene potpuno neprihvatljivo! Gledam i svestan sam dokle je to doslo u razvijenom svetu i potpuno sam ubedjen da se LGBTQ udruzenja ponasaju kao iznudjivacko-mafijaska kriminalna banda!
    Dakle, dosta je bilo, sada je krajnje vreme da se povucite iz agresivnog zagadjivanja zivota Vasim nametljivim prisustvom!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.