Pašalić: Predmet Hercegovačka ne može ponovo da se aktivira

Ostavite komentar


  1. Ovako dobrog studenta će posle pada ovog režima sigurno deaktivirati i poslati u advokaturu gde će možda uspeti da zaradi za kiselu vodu. Takvih je pun ovaj režim, poslušnika, loših i nesrvšenijh studenata ili onih koji su doneli nekakve diplome sa tzv fakulteta u inostransvu sa kojima tamo možte da obrišete prozor

  2. Tako je to, kad se bivši ZG bavio politikom, umesto sa svojim poslom.

  3. Kad opoziciji to odgovara, oni traže od državnih organa da krše zakon, a kad im ne odgovara, onda se pozivaju na zakon. Uobičajena procedura, uvedena u praksu nesrećnog oktobra 2000 godine i svojstvena svima bivšim DOS-ovim partijama i strankama.

  4. Eto stigli smo i do botova „zastitnika gradjana“. Ej Srbijo pod sljivama.

  5. Ničemu nije istekao rok od 90-ih na ovamo! Ne može isteći rok za zlodela i pljačke! Ono što nije rešeno i urađeno kada je rušen Milošević, MORA biti urađeno ubrzo, jer od toga zavisi opstanak srpskog naroda u koji ne spada mali, zaista mali broj ljudi koji je počinio ta zlodela. Od te lustracije, sudskih procesa i oduzimanja imovine, zavisi i natalitet sa kojim se vladajući karteli sprdaju. Putin je od drugog deteta nadalje dao 10 000 evra, moj Vučiću lopove i ti Selakoviću što se napriča laži pre neko veče na privatnoj SNS TV, studio B.

Ostavite komentar


Društvo

gradski prevoz u beogradu, tramvaj

Izmene na linijama tramvaja od 25. do 27. maja

Od subote, 25. maja, od 1 sat do 27. maja, do 3.30, prilikom pregleda i popravke elemenata tramvajske pruge u zoni raskrsnice Bulevara Crvene armije, Jurija Gagarina i Dr Agostina Neta, biće promenjen rad tramvajskih linija 7, 9, 11 i 13, saopšteno je danas iz Sekretarijata za javni prevoz.

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.