Pastor bira i smenjuje direktora „Vojvodinašume“

Raskol u Savezu vojvođanskih Mađara, Viši sud u Novom Sadu stopirao konkurs za izbor čelnika javnog preduzeća

Ostavite komentar


  1. Direktorka Marta Takač, sa podređenim osobljem u JP „Vojvodinašume“, u sebi svojstvenom odnosu prema Prof. Martinu Bobincu sa Šumarskog fakulteta u Beogradu i studentima Šumarskog fakulteta, kojima je bio mentor Prof. Martin Bobinac u izradi završnih i master radova, u decenijskom periodu je nanosila su štetu, „kočeći“ njihov naučno-stučni i obrazovni rad, a time je nanosila štetu i specifičnoj vojvođanskoj kulturi. Potpisnik ovih redova se nada da u Srbiji postoji barem jedan častan svedok koji to može potvrditi. Ako takav svedok u Srbiji ne postoji lično bi preporučio, dok se svedok ne nađe, da se ponovo za direktora imenuje master inž. Marta Takač.

  2. Ne smenjuje Takačevu SVM več Pastor & Pastor, odnosni Pastor & sin, jer se ostali u SVM ništa ne pitaju. Smeju samo da aplaudiraju. U SVM je potpni mrak, teror i tiranija, svi samo slušaju Pastore i čak i najbliži saradnicci se obraćaju Pastoru sa GOSPODINE PREDSEDNIČE (Elnok Ur). Za 15 godina u politici postao je jedan od najbogatijih ljudi u Vojvodini.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.