Patrijarh Porfirije: Ako ikom želimo zlo, neka bude nama

Ostavite komentar


  1. Nas konzervativni duhovniče….Nama zlo jeste i nemoze biti veće. …samo vi to nećete da priznate…pa znate kako ste tu….da bi zamagljivali narodnu propast.

  2. „Sta se ono na Dinari sjaji, Djujiceva kokarda na glavi“, rece jednom covek koji nikome ne zeli zlo. U Sidneju ono bese?

  3. To je lepo sto ne zelite zlo Crnogorcima. Uostalom oni i ne postoje, zar ne? Jeste li vi patrijarh Srba ili srpske cetnicke ideologije?

Ostavite komentar


Društvo

Četvrti dan potrage za devojčicom iz Bora: Majka Danke Ilić ponovo u policijskoj stanici(VIDEO) 10

Četvrti dan potrage za devojčicom iz Bora: Majka Danke Ilić ponovo u policijskoj stanici(VIDEO)

Šta smo novo danas saznali?Majka devojčice ponovo je danas u policijskoj stanici u Boru gde se saslušava o okolnostima nestana ćerke, saznaje Danas. Dva specijalistička tima za spasavanje iz ruševina iz Beograda i Novog Sada noćas su stigli u Banjsko Polje i rano jutros započeli detaljnu pretragu terena oko kuće ispred koje je nestala dvogodišnja devojčica, a sa njima je i pas Zigi koji je učestvovao u potrazi za nestalima usled zemljotresa u Turskoj. Kako javljaju beogradski mediji, od jutros se bagerima iznosi šut iz dvorišta kuće porodice nestale Danke u Banjskom polju. U Banjsko polje sinoć, ali i danas, došao je ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić, kako bi obišao policajce na terenu. Federalna uprava policije Bosne i Hercegovine uhapsila je tri osobe koje se sumnjiče da su putem društvene mreže „Tik Tok“ objavile da su povezane sa nestankom devojčice Danke Ilić, saopšteno je iz MUP-a Srbije.

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. mart 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.