Patrijarh Porfirije: Za boga su sve žrtve iste

Ostavite komentar


  1. Porfirije je živi dokaz da neko može u isto vreme biti i Patrijarh i Car.

  2. Vaša svetosti, ako su za vas sve žrtve bez obzira na naciju bitne, zašto ne spomenete da se oluja dogodila u okvirima dugogodišnjeg sukoba, u kojoj su nastradali i prinudno raseljeni i civili drugih narodnosti npr hrvatske. Izvući oluju iz kontektsa hrvatsko-srpskoga rata nastavak je propagandne mašinerije započete u beogradu pri početku kraja suživota na ovim našim mračnim prostorima

  3. Možeš li mi, pope, navesti slučajeve gdje su sa odsječenim ljudskim glavama igrali fudbal; gdje su odsijecali glave, pekli u rernama, vadili oči, trudnicama rezali krst na trbuhu, odsijecali ruke, odsijecali polni organ i gurali u grlo… Znamo mi još toga mnogo! Žrtve su Srbi! Zar te nije sramota! Nađi primjere da su to Srbi igdje uradili pa onda prdi kako su sve žrtve iste. Srpska bruko!

  4. Kod nas u politici nikad ništa nije iskreno a žrtve nema ko da ožali, dublji smo i od duboke države! Tuga!

  5. znam da su mnogi na silu stajali u onoj gomili koja nije smela da se dogodi pre svega zbog epidemije! drugo, dokle ce predsednik govoriti da se mi svi secamo i volimo te srbe, mi volimo sve ljude, osim nekih pojedinaca ..u cije ime on preti da nesme vise biti oluja, da se necemo izvinjavati ,zasto ako smo krivi, da cemo pomagari svim srbima, izvinjavam se ja ne dajem moju decu ni za kakve srpske avanture po komsiluku.
    DOKLE CE NAM SRPSKA I DODIK BITI SIROMASNI BRAT I DA IH VUCEMO NA LEDJIMA I POMAZEMO?!

  6. @Nije svejedno – DJ Vučićeviću? @Srbijanka – Dodik nije siromašan burazer, a Srpsku je inicirala Srbija događanjem naroda, mogla bi da je finansira retroaktivnim zakonom o poreklu imovine svih inicijatora i saučesnika događanja naroda pošto narod posle svog događanja i nema nešto čime može da finansira bilo šta….

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.