Pavlović: Dačić kao premijer nije se pitao ni za šta, kao ni premijerka Brnabić

Ostavite komentar


  1. Ovo nema rezona. Dacic je predsednik partije koja postoji od 1990, ima gomilu clanova, bila je na vlasti 25 godina, i ima oko 10 posto glasova. Brnabic je osoba nepoznatog drzavljanstva, radnog iskustva, struke ili zanimanja. Kratko je radila u marketing odeljenju strane kompanije za prodaju vetra/vetrenjaca. Nikad u zivotu se nije kandidovala nizasta, pa nikad nije niti izabrana. Ne zna se ni da li ima i koji politicki „program“. Inace, Srbije nema „premijere“ ni „premijerke“ nego Vladu i predsednika ili predsednicu Vlade

  2. Selo(neoliberalni kapitalizam) hvali a u gradu(profesor na DRŽAVNOM fakultetu, poslanik u DRŽAVNOJ skupštini, bivši član DRŽAVNE vlade, …) živi pri čemu verovatno nikada nije radio ni zarađivao svoju platu na selu(u neoliberalnoj firmi) a tvrdi da je rad i život na selu idealno rešenje za druge pri čemu to izbegava da pokaže na ličnom primeru

    1. I pride, bas u neoliberalnom stilu, napusta stranku preko koje je usao u skupstinu ali odbija da vrati mandat, i jos bez ustezanja izjavljuje kako ga rad u skupstini zapravo ne interesuje i da samo zeli da pomogne da se resi problem Kosova. Istovremeno radi na fakultetu, bio savetnik ministra i tako lepo gomilao funkcije, protiv kojih se sada tako glasno bori.

  3. Plaćeni komentatori ne polemišu sa autorom potežući argumente oni odmah napadaju ličnost, a gospodin Pavlović samo traži da se precizno prate putevi novca, našeg novca i da sve bude transparentno. I šta tu nije u redu. Smeta vam što je profesor na fakultetu, pa šta treba da bude čovek koji ima legalan doktorat – vozač.

  4. Znate šta je najgore po demokratiju, Kada mediji rade za neku stranku ili su njoj naklonjeni. Onda sve suprotsravljene stavove ne objavljuju iako su to komentari čitalaca, a objavljuju komentare botova. Tako niste ni objavili moj komentar koji se tiče ovog članka.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.