Pavlović: Napadi počeli kada je gost pokazao majicu sa pogrdnim napisom o Vučiću

Direktorka Televizije Kanal 9 iz Novog Sada započela štrajk glađu zbog gašenja signala

Ostavite komentar


  1. Model Vukašin Vranjske u TV formatu. Mediji su biznis, bili i ostali. Eto primenite magiju Danasa i opstanite sa 7.000 odštampanih primeraka, prodatih 5.000. Bez Soroša ne ide…

    1. borise ti si najbolji primer koliko su botovi maloumni,pa zar se nije tvoj voljeni vodja sastao sa sorosom starijim u americi a sa sorosom mladjim u beograd i on se time ponosio!

      1. Oni tuzni ne znaju ni za koga su. Misle da im je vodja patriota a on bi i majku prodao za moć i pare a kamoli nacionalni interes.

  2. Predpostavljam da je pored glavnog dug obracunata i kamata, citirala je clan 91 Ustava ali nije citirala obavezu placanja poreza. Zakon regulise mogucnost otplate duga na rate. A to da je sudija Prekrsajnog suda preko prijatelja porucila da je morala da donese takvu odluku nije tacna. Ako se vec obratila putem medija da strajkuje gladju zbog duga, smatram da nece dobiti strucnu pomoc. U Srbiji i njenom pravosudju ne postoje presude po sablonima, svaki slucaj je za sebe.

    1. A jeste li Vi ta sudija, pa znate da to navedeno nije tačno? Sram Vas bilo!

  3. Podrska TV Kanal 9! Borite se za svoja prava, ali cuvajte zdravlje, njega vam niko ne moze kasnije vratiti.
    Zalosno je sto su instutucije drzave potpuno demontirane, pa tako poreska inspekcija sluzi da discilpinuje one koji drugacije misle. Sramotno i bedno, ali svojstveno „velikom vodji“ i njegovim satrapima.

  4. Postoje nedodirljive televizje koje razaraju biće srpskog naroda. Na njima se neprekidno jadikuje nad nepravdom međunarodne zajednice, nad zlom sudbinom srpskog naroda, traže se dežurni krivci, a to su najčešće ustaše, šiptari i amerikanci, a od naših Đilas, Saša Janković i Vuk Jeremić. Ko ovo i dokle ovo neko može da sluša. Dozvoljeno je da jedan uvek govori, ostali moraju da ćute i trpe uvrede. To nije dobro i nikud ne vodi. Nema svežeg vazduha, nema dijaloga, nema nade. Izigravamo ponosne robove. Moram prestati o tome da pišem, moram da zaćutim.

    1. Рекоше давно учени људи. Хвала на потврди!

  5. Nema veze sto je natpis potresan, svuda u svetu je kaznjivo odavanje drzavnih tajni.

  6. Pa šta reći kad je sudija „morala“, a inspektorka „dobila nalog“! One su krive! LIČNO!

  7. Istina ce pokazati dali je bila ispravna odluka ili ne. a sto ona gladuje..pa neka je mozda drzi liniju.

  8. samo masovna tiha gradjanska neposlusnost moze srusiti sadasnju vlast . Jer ne mogu da uhapse i strpaju u kazamate sve gradjane .

  9. Inspekcija je u Nišu pre nekoliko godina svojim upornim kontrolama i kaznama „koje ne odlažu izvršenje“ naterala vlasnika da ugasi dnevne novine – nezavisne novine – one koje su konkurisale privilegovanim kompromitovanim nazovi novinama.Dakle, ništa novo.

  10. Na dečijoj majici iz obdaništa natpi „Vucicu pedenu“ ! Zat5vorti obdanište, javno iznosi istinu !

  11. Жена одбија да прихвати чињеницу да је неуспешан менаџер, да јој телевизија не прави добар програм и да само из тог разлога не може да заради новац да плати своје и дугове своје телевизије! Па и ја плаћам и порезе и доприносе и таксе и акцизе и заиста не видим зашто би она била повлашћена и ослобођена те обавезе!? Она је обичан медиокритет, ма чак и исподпросечна особа са комплексом велике директорке и још веће политичке громаде!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.