Pčelarski sajam 12. i 13. februara na Beogradskom sajmu 1Beogradski sajam Foto: Wikipedia

Državni pčelarski sajam biće održan na Beogradskom samu 12. i 13. februara, najavljeno je danas.

Na tom sajmu, koji organizuje Saveza pčelarskih organizacija Srbije, moći će da se pored meda i drugih pčelinjih proizvoda po najpovoljnijim uslovima nabave i kompletna pčelarska oprema i repromaterijali, a biće organizovani i stručni paneli i seminari.

Beogradski sajam najavio je da će od 27. do 29. januara biti održana manifestacija „Agro Belgrade 2022“ koja će se baviti temama iz oblasti tržišta i plasmana svežeg voća, transporta, finansiranja, navodnjavanja, budućnosti proizvodnje bobičastog voća, kao i modernizacije srpske proizvodnje vina.

Očekuje se da se okupe renomirani domaći i strani izlagači i brendovi, uključujući i predstavnike najvećih svetskih kompanija u oblastima poljoprivredne mehanizacije, sistema navodnjavanja, sistema protivgradne zaštite i dostavna vozila, navedeno je u saopštenju

„Među izlagačima će se naći i hemijske kuće, kao i firme koje se bave proizvodnjom prihrane bilja, zaštitari, semenske kuće, rasadničari, te firme iz prehrambene industrije“, navodi se u saopštenju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari