Niški penzioner šalje Vučiću zarđale kašike

Odgovor slikara i karikaturiste na kritike predsednika Srbije zato što mu je vratio paket sa vitaminima

Ostavite komentar


  1. Pitam se samo ko i zašto daje publicitet jednom penzioneru koji uživa da je u centru pažnje pored toliko pozitivnih ljudi o čijim delima bi se moglo pisati?Čovjek je svoje rekao,Srbija je čula, i ne znam šta još hoće?

    1. Vi ste to dobro primetili ,
      ovakvim i slicnim izjavama , trebalo bi podsetiti ,
      ovaj narod , sta im je sve porucivao velikomucenik .
      Nazalost , narod ima ono sto ima i u glavi i oko sebe i tako zivi .

    2. Meni je baš interesantan i gospodin, i tekst. I za mlade, podsećanje na slavnu četničku prošlost predsednika pod njegovim mentorom Šešeljom.

      I završnica teksta, sa službenicama u pošti koje ne smeju ni da prime paket adresiran na Vučića.

      1. Šešelj je latentni boljševika kao i njegovi naslednici….

    3. Ovo nije prica o penzioneru. Ovo je prica o predsedniku drzave.

  2. Vidim da je gospodinu bilo super za vreme DOS-a, čim nema njihovih karikatura.

    1. Možda mu je i bilo super.
      I sada je nekima super. Jel tebi sad super?

    2. To kako nam je bilo za vreme DOS~a,narod najbolje zna,narod je to osetio na svojoj kozi

      1. Ono što se vama dopada su zarđale kašike, 100 za 1, neviđena inflacijam, bombardovanje, ratovi. 2000 kada je došao DOS sve je bilo upropašteno, srušeno. Sve društvene firme su bile propale, Srbija izbačena iz svih svetskih institucija. Amnezija. Ubili ste premijera. Sve je to posledica istih ovih koji su sada na vlasti. Amnezija. Nije ispalo dobro ali sve što je propalo propalo je 90-tih. Amnezija. Sada je super vreme da se fukare obogate. Amnezija ili fukara?

    3. Meni je bilo super, bolje nego sada. Imao sam 25% veću penziju, nisu mi 3 godine ukrali od zarađene penzije, cene svega su bile niže, niko me nije pravio budalom pored mog mozga u glavi.

  3. Nije Vucic deliio pakete sa vitsaminima penzionerima, vec drzava, tako da ako je hteo da vrati paket, trebao je to drzavi da vrati.

  4. Nigde niste napisali kako je ovaj gospodin penzioner kritikovao bivsu vlast !. To je vazno zbog poredjenja da se vidi da li ima iste kriterijume za sve na vlasti.

  5. Sa svojih 55 godina sam imao puno prilika da se nagledam mnogobrojnih „performansa“ ne malog broja nastavnika likovnog, kao i Direktora škola. Na moje veliko čudjenje nikada nisam video da neko od njih iskaže osećaj sopstvene odgovornosti za trenutno stanje u društvu. Kod nas je uvek neko drugi kriv, mi lično nikada.

  6. Bolje da je gospodin Blagojević sačuvao taj novac za sebe, nego da kupuje i šalje zarđale kašike. To je samo jedan vid inaćenja!U ovoj situaciji, to nam uopšte nije potrebno!

  7. Lepa Zarada
    Penziju Ulozio u Kašike
    Ispljuvao Vucica Zaradio na Tome
    I Zarada Dobra

  8. Opet ovaj precvali „heroj“?! Mislim da je zreo za ono takmičenje koje se zove, „Nikad nije kasno“ ili, kao novi član „Parova“ ili „Zadruge“.

  9. Slavoljub mi je predavao likovno u osnovnoj. Lik je ozbiljan car. I svaka čast na ovoj skromnoj ali moćnoj lekciji o časti.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 28. mart 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.