Penzionisani general Žandarmerije Bratislav Dikić stigao u Srbiju

Ostavite komentar


  1. I ovog generala je Vučić smestio u strani zatvor. Prvo ga je poslao da kao pomaže pro Srbske stranke, a onda je sa Milom napravio plan da ga optuži za pokušaj oružanog državnog udara. Na ulicama je zavladao strah, i na dan izbora je izašlo manje građana na glasanje, što je omogućilo Milu da za jedan glas odnese pobedu u parlamentu. Ovo samo istine radi, i za nauk pokoljenjima.

    1. Pa naravno kad DF i njegovi čelnici jako lepo sarađuju sa Milom i Vučićem. To je sve jedna ekipa. Nabacuju jedni drugima lopte, nameštaju ‘državne udare’. Ovde se vodi anti-crnogorska propaganda, dole anti-srpska. Sad Mandić nabaci ptičicu da to sve sa navijačima potiče od Mila. Onda Milo i Vučić sede, piju vince i smeju se glupim ljudima. Kome nije jasno šta se dešava, taj ne bi trebalo da prati politiku. To možda u Švedskoj ili u Švajcarskoj možeš da pratiš politički život tako empirijski prihvatljivo.

      1. Upravo tako g-dine Vukoviću.Još Vučić ne može da pružali Milov poraz odnosno poraz DPSa

    2. Te fantazije o obnovi Vizantije, srpskog sveta, itd su anahrone , budalaština usijanih mozgova koji nose intelektualni količnik 90. Okrenite se ljudi svojem zivotu i bicete srecni. Osvajanje Crne Gore i crnogorskog mora je iluzija budala. Njemacka ni Austrija ni Mađarska nijesu uspjeli za 2 i po vijeka da uđu na južna mora, a potrosili su milijarde novca i milione života….

  2. nasanko ga vucic radi brata andreja zbog batina kod malog pariza kafane na slaviji bila je to klasicna namestaljka i osveta Vucica

    1. Mislite anti srpskog memoranduma koji je potpisala „srpska inteligencija“ pod upravom vrhovnog dirigenta Sonje Biserko.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.