Ministarstvo spoljnih poslova proglasilo prvog sekretara u Ambasadi Hrvatske za personu non grata

Ostavite komentar


  1. Pa to nije dobar znak!Ustvari,ništa me od njih ne čudi,Iznenađenje bih bilo da je obrnuta situacija!Očekivano,nažalost!

  2. A što MSP ne uputi protestnu notu Francuskoj i Nemačkoj povodom premeštanja spomenika žrtvama u Balkanskim ratovima i Prvom svetskom ratu na Kosovu i Metohiji koje je po ustavu i dalje u sastavu Republike Srbije ?Za to MSP nema jasno definisan stav isto kao i ministar Dačić jer ne sme da se zeza sa dve EU sile .Ovako je lakše „oštri mačora“ na Hrvatskoj . I oni će sada recipročno nekog iz ambasade Srbije u Hrvatskoj da proteraju i nikom ništa .A što ne rekostr razlog zbog čega je persona non grata jer to po“ članu 9 Bečke konvencije“nama građanima ništa konkretno ne govori .

  3. Mesec dana pred izbore ovako šta
    🙂 🙂 🙂
    Danice , kako si ti naivna ako veruješ da ovo nije još jedan spin potez vučića ! Pa i za Danicu je ovo prenaivno čoveče ! ! !

  4. Naravno da mu treba pokazati gde su vrata za odlazak. Em je dosao u drugu drzavu em gura nos tamo gde ne treba. Tako rade sve normalne zemlje u svetu.

  5. Sram nas bilo,
    šta je sa Hilom,
    sta je sa ostalima koji nam “ kroje kapu”.
    Koje smo mi kukavice i plaćenici!

  6. Шта ли је овај богу згрешио. Наравно, уследиће одговор врло брзо.

  7. Popio je kavu … Veći problem je što je BIA priznala da već dugo prati hrvatskog diplomata i to prvog tajnika …

Ostavite komentar


Društvo

Kakvo vreme se očekuje u nedelju? 10

Kakvo vreme se očekuje u nedelju?

U Srbiji će danas biti promenljivo oblačno i nestabilno vreme, mestimično s kišom i lokalnim pljuskovima s grmljavinom - saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.