Peščanik: Pomoć za isplatu duševnih bolova ministra policije

Portal Peščanik objavio apel za prikupljanje sredstava radi isplate presude zbog povrede časti Nebojše Stefanovića

Ostavite komentar


  1. Povredili ugled i cast Nebojse Stefanovica? Hahahaha…Pa kako da povrede ugled i cast kada covek Nebojsa iz Beograda to nema?!Dok je glumio Nebojsu iz BG-a,dok je kupovao magistarsku i doktrosku diplomu na sega-mega trendu a pri tom nije tri puta moga da upise drzavni fakultet,dok je kupovao vilu na Bezanijskoj kosi a svi znamo da dana radnog staza nema,dok kupuje zeni torbe od 2000-3000 eura a radi za platu od 100 hiljada dinara…da li je i tada imao ugled i cast? Toliko o coveku bez radnog staza i nesposobnog da upise drzavni fakultet a sada ministra policije!

    1. Apsolutno se slazem, nisu duzni da mu nadomeste nista sto nije imao. Trebali su da traze pokretanje postupka za dokazivanje casti i ugleda Stefanovica. Tj da on njima dokaze da ga je neko cenio do tad.

  2. Ниједна страна ми ту није симпатична, али, пошто је ова једна власт, онда ми је та мање.

  3. Šta Vam je ljudi?! Kada imate slinu u nozdrvi, jednostavno, kažiprstom je izvadite, uvaljate u kuglicu i bacite. Trudite se da bacite u pravcu u kom niko neće nabasati na nju u budućnosti. Ne lepite je za donji deo nameštaja, uvek ostaje blizu Vas tako.

  4. Dobro, dr.Neša je čovek bez trunke časti i poštenja.
    Meni se čini da su sudije koje su donele ovakve presude
    mnogo gori od Neše. Oni su jad i sram. Oni su uzor beščašća i treba im slike sa imenima izlepiti po Beogradu, kako ne bi imali hrabrosti da iziđu među ljude!

  5. Portal Peščanik objavio apel za prikupljanje sredstava radi isplate presude zbog povrede časti Nebojše Stefanovića

  6. Portal Peščanik objavio je javni apel za pomoć u sakupljanju novca za odštetu i sudske troškove u visini od 250.000 dinara koji će „ministru policije Nebojši Stefanoviću nadoknaditi deo duševnih bolova zbog Savamale

  7. Подршка Пешчанику!
    Упада у очи да и поред 10 одлагања судство релативно брзо заврши свој посао кад су у питању људи из власти, а за нас „боранију“ предмети трају годинама!

  8. Подршка Пешчанику! Помозимо и улатимо донацију под називом “Да министра још више боли”.

  9. Подршка Пешчанику!
    Помозимо и уплатимо донацију под називом “Да министра још више боли”.

    1. Уплатио сам 200 динара. Нека Неша излечи душевну бол.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.