Pešić: Govoriću šta mislim, makar visila na Terazijama

Ostavite komentar


  1. Draga Vesna, taktika režima nije da Vi „visite na Terazijama“, nego da Vas osiromaše i zastraše ceo narod, jer kada posle svega što smo prošli u ovih 30 godina i svih kritika koje ste izricali i koje svi izriču, ovo bude prvi put da Vas neko tuži, pa još ministar policije, dakle ni u komunizmu Vas niko nije maltretirao na ovaj način, ni Sloba Milošević, nego ministar policije Stefanović, onda to znači da je na delu policijska država kao nikad u istoriji i to zahteva „proporcionalan“ odgovor. Vi ne smete ostati sami. Zajednici za Srbiju želim da poručim: gospodo nećete dobiti moj glas ako Vesna ovde ostane sama, niti je ovde objekat napada Vesna, ona još najlakše može da se odbrani, meta su svi obični građani. Mora se reći da učestali slučajevi ovakve prirode nameću neophodnost temeljne lustracije sudija u pravosuđu.

  2. Нико теби не брани да говориш шта мислиш, престаните већ једном да глумите жртву, него свако ко увреди неког и ако изгуби суд нека и плати адекватну казну.

  3. Da Sam ja ministrovom mestu pozvao bih Vas na kafu I sok kod sebe kuci I npravio dzentlmenski sporazum o buducem razumevanju I cak ponudio da platim pola troskova sudjenja,а vasu pottebu za lajanjem na zvezde prepustio tanjugu da javlja

  4. Vesna Pesic je uvek verno sluzila stranim interesima i i nteresima pojedinaca, a interesi naroda i drzave su za nju bili politika „populizma“ , kao nesto negativno. Gospodjo Vesna, mozes da mislis sta hoces, ali ne mozes da radis sta hoces. To je , upravo, osnovno pravilo zapada i njihove demokratije koju ti velicas .

    1. Rodoljube,procitaj prvo prvih deset amandmana ustava Americke pa onda postani doktor nauka pa Tek onda idi tamo na studijsko putovanje da bi na kraju mogao da pricas o osnovnim nacelima zapadne demokratije.Zbog ovakvog tvog i tebi slicnim tumacenjima I shvatanjima Srbija je bombardovana a sad trpi visokoumne lekcije of istih, Karic ti je najbolji primer ako umes da mislis!,

Ostavite komentar


Društvo

Godišnjica smrti Gavrila Principa obeležena u Češkoj 10

Godišnjica smrti Gavrila Principa obeležena u Češkoj

Na današnji dan pre 106 godina, Gavrilo Princip je preminuo u zloglasnom češkom zatvoru Terezin. Delegacija Vlade, koja je u dvodnevnoj poseti Češkoj, položila je vence na Olšenskom groblju u Pragu i ispred ćelije u kojoj je tamnovao i stradao.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.