Pet festival u subotu, 4. juna u TC Galerija 1Foto: Jelena Hinić

U subotu, 4. jun, u TC Galerija u Beogradu, od 12 do 15 časova Udruženje za zaštitu životinja Ventura, azil za pse Riska, staratelj pasa Bojana Vukotić i društveno-odgovorna kompanija Premium Pet priređuju humanitarno-zabavni Pet festival.

Organizatori pozivaju sve ljubitelje pasa i one koji će to tek postati.

„U subotu 04. juna, svratite u Tržni centar Galerija, pronađite i udomite ljubimca svog života, navijajte za naj-kuce i lepo se provedite“, poručili su.

Ulaz je slobodan.

Na Pet festivalu biće ponuđeno više od 20 lepih i zdravih kuca spremnih za udomljavanje, koji su spašeni sa ulica, socijalizovani, vakcinisani, sterilisani, pitomi i s ljubavlju odgajani.

Biće održana i revija pasa, na kojoj će stručni žiru birati sedam najlepših pasa koji će se takmičiti za titulu ‘Kuca Beograda’.

Saznaćemo ko je najveća maza među štencima, biraćemo najlepšu ženku među malim, ali i među velikim psima, videćemo ko je najveći dasa u kategoriji pasa težine do 10 kg, ali i ko je najveća njuška u kategoriji pasa težih od 10kg, u posebnoj kategoriji prošetaće mešanci koji će se takmičiti za titulu ‘Najponosniji rep’.

Organizatori očekuju da najveću pažnju privuče revija „NAJPAR“, šetnja iskrenog prijateljstva kakvo može samo biti između deteta i psa.

Posetioce očekuje bogat zabavni i edukativni program: savetovalište za vlasnike, igraonica sa zabavnim sadržajima za decu, popusti, vaučeri, nagrade i drugo. Za svu decu učesnike Pertini toys pripremio je Playmobil poklone.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari