Petričić: U Srbiji je na delu obračun unutar mafije

Ostavite komentar


  1. Po analogiji, ubistvo Đinđića je bio unutar mafijaški obračun!? Pošto su ojadili privredu pljačkaškom privatizacijom ne mogu se nazivati poštenjačinama. Ti ljudi, sada kritikuju ove na vlasti da su nepošteni.

    1. Kakve veze Legija, ima veze sa bivšom vlašću?! Jel Đinđić nekog ubio? Siniša Mali, Goran Vesić, Nedimović, Jelena Trivan, Stevan Filipović napredna „žuta bagra“ koja sada jaše samo brže, jače, bolje! Pljačka nikad veća od kako Vučić na vlasti.

    2. Ne znam ko te je tome učio? 2000-te nove vlasti su zatekle spaljenu zemlju. Privreda je unistena 90-ih. Ratovi, sankcije, ubistva, nestasice, sve je unisteno. Ja ne znam o cemu ti pises?
      Petričić je sve u pravu

    3. Ovakav komentar može napisati samo neograničeno bezobrazan čovek. Poslije katastrofalne vladavine Miloševića i najvećih poraza u srpskoj istoriji, vređati one koji su zemlju izvukli iz katastrofalnog stanja, ekonomija totalno propala, inflacija najveća na svetu, zemlja pod sankcijama isključena iz UN. Trebalo je nastaviti sa samoupravljanjem i društvanim vlasništvom, koje ne postoji nigde i koristi za pljačku ničije imovine.

  2. Lopov na lopova?! Sta to ti “zakljucujes”? Kako? Ti da komentarises Petričića?!

  3. Na snimcima se jasno vidi da je Veliki vodja prestravljen i jadan. Zna da mu sleduje prugasto odelo.

  4. Подржавам и осећам опасност ситуације у којој се налази наша земља. Важно је да млади људи схвате да ће се „кола на њима сломити“. Ми старији често немамо ни физичке а поготово моралне снаге да делујемо. Шта смо урадили до сада?

  5. Pa nenamerno ili ne,dodjosmo do sustine:sav ovaj cirkus oko 35 godina vodi se zbog para.Tako da imamo sve aktere manje vise žive i u dobroj formi za kradju. Ali biće dosta.

  6. E moj brale,ispiranje i treniranje ovog naroda traje vekovima,i nastavlja se,i nemre stati.Svaka vlast na svoj nacin ce to sprovoditi,zasto je to tako pitajte e(a)nglese….

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.