Pijace rade a parking besplatan za prvomajske praznike u Kragujevcu 1Foto: Z. S. M.

 

Za vreme prvomajskih praznika, Sektori u JKP Šumadija Kragujevac radiće prema sledećem rasporedu:

Sektor niskogradnje – neće raditi.

Sektor signalizacije i javne rasvete – radiće u skladu sa potrebama službi.

Sektor čistoće – za vreme praznika radiće po redovnom programu i rasporedu, osim Službe dimničara koja neće raditi i Službe zoohigijene u okviru koje je organizovano pasivno dežurstvo.

Sektor zelenila – radiće po redovnom planu.

Sektor parkinga – za vreme praznika 1. i 2. maja neće se vršiti naplata parkiranja na opštim i posebnim parkiralištima, osim u javnoj garaži u ulici Kneza Miloša koja radi od 00 do 24 časa/365 dana u godini; Služba za uklanjanje nepropisno parkiranih vozila radiće u skladu sa potrebama saobraćajne policije i komunalne inspekcije.

Sektor groblja – tokom praznika biće organizovano dežurstvo šalterskih radnika na Varoškom i Bozman groblju od 07.00 do 14.00 sati. Ukoliko bude zakazanih sahrana, radiće zaposleni na sahranjivanju. Zaposleni koji rade na poslovima vozača, portira, preuzimanja i spremanja pokojnika radiće po ustaljenom rasporedu. Za zakazivanje sahrana i prevoz pokojnika građani mogu da se jave na brojeve telefona 034/370-022 i 065/334-0834.

Pijace rade a parking besplatan za prvomajske praznike u Kragujevcu 2
Foto: Z. S. M.

Sektor pijaca – tokom praznika sve pijace će raditi po uobičajenom radnom vremenu.

Sektor javnog transporta putnika – za vreme praznika 1. i 2. maja 2023. godine vozila javnog transporta putnika saobraćaće po redu vožnje za nedelju i državni praznik; Služba korisničkog servisa i dispečeri u Službi saobraćaja radiće u periodu od 07.00 do 15.00 sati.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari