Pink: Nemamo obavezu da objašnjavamo stavove gostiju u emisijama

Ostavite komentar


    1. Rekao je da Zžaklina nakaza ili neki slicni termin sto je strasna uvreda kako sse samo ovakve stvari dopuštaju nekad je bar bio verbalni delikt a sad svako kaže šta misli – nedopustivo!

  1. TV Pink , Bradićka , taj nesretnik su odavno svima koji to žele jasni , ali šta tu radi najveći vaterpolista svih vremena ove zemlje (dugo pratim taj sport i znam šta pišem ) , zar je to njegovo društvo , zar tako jeftino prodaje svoj veliki ugled, on bi trebao kao Nole da bude lik za ugled mladima. Ali očito , veliki sportista ne mora biti i veliki čovek.

    1. Gospodine Slobo 53, tacno je Vase promisljanje da veliki sportista ne mora da bude i veliki covek, pogotovo ako se to odnosi na Sapica, koji je dokazao svoju naklonost i (moram to da kazem) ulizivacke porive u emisiji „Utisak nedelje“ Olje Beckovic, kada je trebalo da se odluci od prikazanih sedam utisaka, za jedan, on je odustao pravdajuci se da su to sve politicke teme.

      A zapravo, radi se o utiscima koji su obelezili tu nedelju u govorima, po obicaju, Vucica, kako mu ni jedna oblast nije strana – bolje receno – on sve zna, sve ume i u sve se razume.
      Druga dva ucesnika su se opredelili za utiske koji su (za njih) bitni, a koji su obelezili proslu nedelju dana.

      Tada mi je postalo jasno da je Sapic od vaterpoliste postao suvozemni zaljubljenik lizalica, koje ga podsecaju na detinjstvo, bez obzira sto je postao odrastao covek koji se privikava na politicke smicalice, koje mu poprilicno prirastaju uz stas i glas, koji ga bije od kako se preorijentisao na suvozemno plivanje. A dokle ce dogurati – ne zna se?

      Sto se tice Ace Lukasa poznatog klosara koji konzumira (to je sam priznao) „meleme“ za dobro raspolozenje, nije me iznenadilo njegovo ponasanje, imajuci u vidu njegovo stanje kulturoloskih izrazavanja, prostackih ulicarskih poriva.

      Pa ni drugara mu po omrazenosti onih koji mu ne odgovaraju, a koji znaju njegova ratna i poratna putesestvija po sokacima zaglibljenih prevodnica u kolopletu licnih iskazivanja hvalospevima koja to i nisu, Cirjakovica.

      No, moglo bi se jos sto sta ispricati o „muskarcinama“ koji su pognutih glava – da im se ne bi primetio cinicni osmeh – u namestenom „razgovoru“, bar kao ljudi (ako to jesu) stali u odbranu napadnute, na samo najbolje reporterke i novinarke, vec zene.

      Izgleda da su nastupila vremena hrabrih zena a potmulih i prezrenih muskaraca. Zasto nas onda iznenadjuje odlazak mladosti iz Srbije, ako imamo za primere ovakve „junake“, kojima odgovara da Srbija bude ZEMLJA STARAC?
      Srbija, zemlja u nestanku, zahvaljujuci njenim dusebriznicima u sprezi sa onima koji su namerili da je izbrisu sa mapi sveta..

  2. Сви на истом задатку, пинк, фолкер, брадићка, све иста фела, малим почетним словима. Нису ни до чланака Таталовићки.

  3. N1 I NS su sramota za profesionalne medije,a Pink,Hepi i njihova tabloidna familija su sramota za ljudski rod.

      1. Milorade,ti ocigledno mislis da ako Petar nije dobar,onda je Ivan sigurno dobar i predobar.Neka te to ne brine , jer je takvo shvatanje logike u Srbiji dominantno.Inace ja pripadam onima koji se dive Kantu,Jaspersu i Gademaru,a drze se sto dalje od K.Popera.

  4. Željku Mitroviću je država Srbija El Dorado, on, sa svim svojim negativnostima, uživa svo poverenje ove jadne vlasti. Ali, logično je, jer je i sam jadan i čemeran lik koji ne zna za bolje. Moramo mu reći da greši, a u to će se i sam uveriti jednog dana. Takvi nam likovi ne trebaju, jer su negativci. Srbija treba da bude država pozitivnih likova od vrha do dna, i biće jednog dana, hvala Bogu!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.