Pismo direktora „Albanianposta“ kritičarima Vučića: Da li smo zaista spremni za tragično ponavljanje ratova svakih 40 godina?

Ostavite komentar


  1. Naše crkve govore da je naše kosovo oduvjek, pa tako da normalizacija odnosa znači da se kosovo vrati Srbima jer je vjekovima naše a šiptari koje smo ugostili treba da se tako ponašaju. Vi ste još za vreme tite dizali nemire i trazili sukobe a sada pod zaštitom zla vi bi da mi prihvatimo da naše poklonimo nekom. Kosovo će pravi Srbi uvjek braniti!

  2. Pitanje: Da li smo zaista spremni za tragično ponavljanje ratova svakih 40 godina?
    Odgovor: Jesmo!

  3. E pa ja se slazem. Cak i resenje za manastire se moze naci. A ako neko hoce da ratuje – nek ratuje, al ja moju decu ne dam.

  4. Albanci na Kosovu su postojali mnogo prije vase crkve ! Prije crkve vi srbi niste postojali na Kosovu . Tada se zvala Dardanija dhe Dugagjini. A I crkve su nile Katolicke prije nego sto ste vi okupirali nadu Dardaniju. A katolik moze samo Albanac ili Hrvat da bude a nikako srbin.

  5. Lepo zborite, pa još i niste zadovoljni ponudjenim !!! O Bože, pa šta bi to još hteli vrli Albanci da bi njihovo biće bilo potpuno? Ako mogu da vas pitam kad će evropski predlog za normalizaciju odnosa Engleske i Škotske, Rep Irske i Severne Irske, Španije i Katalonije i Baskije, Francuske i Korzike i Baskije, Kada će rešenje za Kipar ? I tako dalje u nedogled. U redu je, shvatam da je momentum na vašoj strani jer vaša bela industrija je vrlo popularna u Evropi i svetu i Kosovo lebdi na krilima tog zanosa. Šta u stvari znači reč Kosovo na albanskom? A Metohija ? Kažite mi kako se kretala demografska slika Albanije, Kosova i Metohije, Makedonije u zadnjih hiljadu godina? Dobro ajde bar petsto. Recite nešto i o ocu Albanske nacije Skender begu, kako su mu se zvali roditelji i braća ? Hvala

  6. Ako ste vi srbi spremni za rat i mi albanci smo spremni ali moje misljenje ne trebaju nam ratovi imamo i mi vi dosta bolesti kovid kancer i mnogo drugih bolesti koja nam ubijaju bez ispaljenog metka

  7. Neverovatno, ali svaki komentar je na mestu. Kada bi o zivotu i smrti odlucivali obicni ljudi, a ne politicari, za sve probleme bi se zacas pronaslo resenje. Toliko problema ima obican smrtnik u ovom oholom svetu punom ratova, bolesti, gladi, klimatske kataklizme, a mi o imenima i prezimenima, veri i neveri- u sta?!
    Ne znam sta bih dodao, osim da je ljudaki rod zaista proklet i da su nam dani na ovoj planeti odbrojani!

Ostavite komentar


Društvo

Legija izašao iz kuće i predao se nakon 14 meseci skrivanja: Kako je Danas pre 20 godina izveštavao o potezu Milorada Ulemeka? 10

Legija izašao iz kuće i predao se nakon 14 meseci skrivanja: Kako je Danas pre 20 godina izveštavao o potezu Milorada Ulemeka?

“Misterija oko dobrovoljne predaje Milorada Lukovića Ulemeka Legije”, glavni je tekst lista Danas od pre 20 godina u prvom izdanju posle praznika. Nakon 14 meseci skrivanja, bivši komandant Jedinice za specijalne operacije (JSO) i pripadnik Srpske dobrovoljačke garde (SDG) predao se nadležnim organima u toku praznika, 2. maja 2004. godine.

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.