Plato nije u vlasništvu fakulteta, izjava Vesića pretnja

Inicijativa Nije filozofski ćutati profesora i saradnika Filozofskog fakulteta nakon "predloga" zamenika gradonačelnika da ta obrazovna ustanova sama sredi deo ispred zgrade

Ostavite komentar


  1. Nije to Vesić smislio sam. Neko ima nameru da se dočepa platoa a mudrog Vesića koristi kao način da to sprovede bez razumevanja pravih razloga. Koreni zla nisu na površini već mnogo, mnogo dublje.

    1. Zoro, velika je razlika izmedju pametnog, neznalice i prefriganca. Slažemo se, zar ne?

  2. Kada nesto dobijes na koriscennje u drzavninu onda je i normalno da to kao dobar domacin i odrzavas. Te vase populisticke price raznoraznih syrucnjaka za sve i svasta ne piju vodu.

  3. Covek je 100% u pravu. Pogledajte nasta lici plato. Dok pojedini profesori politiziraju, plato propada. Oduzeti im pravo na plato, zbog zanemarivanja imovine.

  4. Vesić, najčuveniji preletač, izdajnik Đinđića koji se prevrće u grobu zbog svojih saradnika koji su danas Vučićevi poltroni da im ravnih nema, pokušava na osvetoljubiv način da se odnosi prema bastionu slobodnog uma i misli, Filozofskom fakultetu. Toliko godina AV- ovi podrepaši vladaju gradom i nisu nasli za shodno da obnove plato ispred fakulteta koji liči na plato u Bejrutu.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.