PMF u Novom Sadu organizuje besplatne pripreme za polaganje prijemnog 1Foto: Pixabay/ Pexels

Prirodno-matematički fakultet u Novom Sadu organizuje besplatne pripreme za polaganje fakultetskog prijemnog ispita iz matematike putem Interneta.

Svi kandidati koji žele učestvuju na ovim pripremama treba da pošalju prijavu na online.pripreme@dmi.uns ac.rs i otvore sopstveni nalog na Skajpu, ukoliko ga ranije već nisu otvorili. Registrovani kandidati će potom predavačima moći da pošalju zadatke koje žele da provežbaju, a predavači sa fakulteta će onda te zadatke raditi u dogovoreno vreme i komentarisati pomoću Skajpa, navodi se u saopštenju fakulteta.

Ova jedinstvena metoda pruža mogućnost  budućim brucošima da se potpuno besplatno pripreme za polaganje prijemnog ispita uz pomoć profesora i asistenata sa Prirodno-matematičkog fakulteta, a da pri tom ne idu od kuće.

Onlajn pripreme za polaganje prijemnog ispita iz matematike počinju 19. juna i trajaće sve do samih  prijemnih ispita na Univerzitetu u Novom Sadu. Za sve dodatne informacije, možete kontaktirati dr Gorana Radojeva, docenta na PMF-u, 064 16 98 992.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari