Počast Guriju – uvreda žrtava bez diplomatskih posledica

Ambasada SAD kritikovala dodelu plakete osobi koju smatraju najogovornijom za ubistvo braće Bitići

Ostavite komentar


  1. Neverovatno je da ova vlast se uopšte ne konsultuje sa stranim ambasadorima i da samo misli na Srbiju i interese srpskog naroda. Odakle tolika drskost da se pre bilo koje odluke ne pitaju šta o tome misle stranci ali i naše komšije u regionu. Srbija je suviše velika da bi bila toliko samostalna a dfa to ne ostavi posledice na ostale i ukoliko želimo da budemo ne samo u EU nego i dragi sused svima oko nas mi bi uvek prvo trebali tražiti ne samo mišljenje nego i odobrenje od Albanaca Za Kosovo, Mađara za Vojvodinu, Rumuna za banat, Hrvata za Srem i severnu Bačku, Bugara istočna Srbije do Niša, Bošnjaka ceo jugo zapad i Podrinje do Šabca.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4. jun 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.