Počeli radovi na obilaznici oko Beograda

Ostavite komentar


  1. Strašno sa kim mi tikve sadimo! Sad će i izvođač i podizvođač da skidaju kajmak, a podizvođači podizvođača da rade i namiruju partije na vlasti. Jadni li smo

  2. Još uvek vi završavate započete,projektovane,prostorno regulisane,finasijski odobrene i osigurane,sa većinom izabranih izvođača koji su pobeđivali na međunarodnim tenderima(za razliku od vaših usmenih pogodbi),vama je pala u čast okolnost da presecate vrpce slikate se na putevima i mostovima.Jedini put koji ste osmislili,a predsednik nacrtao trasu,nešto ne ide,ućutali ste se?

  3. Na ovoj obilaznici ce se ukrstati svi autoputevi koji vode do Beograda, posebno E75 i E70 kao i najznacajniji regionalni tranzitni putevi, cime ce se rasteretiti centralna gradska zona.

  4. Realizacijom ovih projekta izgradnje putne infrastrukture doci ce do ubrzanja opsteg tranzitnog saobracaja, olaksace se medjunarodni trgovinski tokovi i transport putnika, sto ce znacajno uticati na privredni i ekonomski razvoj Srbije.

  5. Lepo je znati da se radi na dosta stvari i da su i rekonstrukcija i izgradnja novih puteva ukljucena u to. Potrebno je i vreme izvesti sve potrebne radove, a i pred radove koji se moraju odraditi. Izbecice se gust saobracaj u Beogradu. i ovako imamo problem sa opterecenjem saobracaja.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.