Ustoličen patrijarh Porfirije (FOTO)

Ostavite komentar


  1. Valjda naslov treba da glasi: Počelo državno ustoličenje patrijarha Porfirija. „Sveti duh“ je smestio vladiku Lavrentija u KCS, takođe je pomogao da njegov glas prenese na preosvećenog vladiku bačkog Irineja i Fotija. „Sveti duh“ je iz pozadine kontrolisao čitav ceremonijal izbora novog patrijarha.

    1. Istina, „Sve je politika“. Najzad je naša srpska UDBA uspela da prodre u Svetu nam Crkvu. To ni Tito nije uspeo. Jedino prosveštenik Vučić. Njega je trebalo da se bira za njegovu prosveštenost patrijarha. I onako i ovako čeka ga proglašenje svetim u Našoj Crkvi.

    2. Mislim da niko ne poznaje svetsku politiku, svetske tajne, zavere, ko bira predsednika USA, Iluminate itd, nego Srbi. Prvo srdite svoje živote i porodice, ostalo će se onda samo srediti.

    3. Ne slazem se uopste! Pojedinci i mediji se trpaju i svojataju coveka pre nego je i bio izabran! Tek cemo videti! Ovde samo neki senzacionalizam, i kada nema nikakvih osnova! Prvo sto je rekao oko Kosova, kosi se sa svim onim sto su mu po medijima pripisivali…a to su npr. predvidjali neki verski analiticari.

      1. На слици,онај са леве стране,неодољиво потсећа на Вулина!?

  2. Ако буде ко онај претходни,боље да није.Ако буде Вучићев приватни патријарх,народу не треба али брзо ће се видети.

    1. Ljute se vucicevi botovi na ovakve komentare. Voleli bi da mi prihvatimo ovog privatnog patrijarha, obzirom koliko su se vucic i bia trudili da to sakriju.

  3. Neki slecu na mars a mi se lozimo na čarobnjake i mudrist bronzanog doba, nije vazna sustina dok je god fasada šarena

  4. Ne vidim nikoga iz Crne Gore i Vojvodine, osim iz Srbije i Republike Srpske.
    Da li je u pitanju protokolarni propust ili znak pitanja

    1. Nama govore da se uzmemo u pamet, a oni prvi ne postuju mere. Pun hram, nigde distanca, neko nosi, a neko ne nosi masku. Navikao je ovaj narod da trpi i cuti!

  5. Ovi brozoidi se bas raspisali. Njima bi bilo draze da je Stepinac proglasen za sveca. No, gurace Danas i N1 tu pricu dalje, mozda dobiju letovanje u Rovinju, zajedno sa Ivanom Ivanovicem.

  6. Ako su stavovi vladike Grigorija za njega strančarenje onda smo mi totalno izgubljen narod.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.