Počinje kupališna sezona na najpopularnijoj novosadskoj plaži: Štrand se zvanično otvara 1. maja, ulaz slobodan do sredine meseca

Ostavite komentar


  1. Ko god da je doneo ovu odluku, hvala, u ime svih nas koji smo na Dunavu, na Štandu, naučili da plivamo. Zbog tog Dunava i moja pokojna majka, koja ga je preplivavala, dobila je jedine i prve „batine “ u životu od svojih roditelja, jer se nije vratila kući na vreme. Ko tamo nauči da pliva, može da prepliva i Lamanš, i sva svetska mora.

  2. A propos, baš je zanimljivo da sada kad navodno imamo neki brzi voz zvani „Soko“ niko ne pominje mogućnost da recimo ljudi iz BGd odu u NS na jedan dan, pa da se kupaju i lepo provedu na „Štrandu“, dok i tamo ne naprave Novi _Sad na vodi.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.