Počinje suđenje Milanu Dumanoviću zbog gostovanja u Utisku nedelje: Da li izjava da “SNS i BIA dele pare od droge” diže paniku?

Ostavite komentar


  1. E tako će samo ovi što uzjahaše da sjašu, kada policajci i vojnici odluče da su dovoljno dugo bili blaćeni i upljuvani, pa se probudi svest i savest. Samo napred! OTPOR I POZDRAV HRABRIMA

  2. „Širenje panike i nereda.. “ . Da li su Rusi ovo prepisali od nas, ili mi od njih? U svakom slučaju treba sprečiti „obojene revolucije“, a za što se zalažu Vulin, Putin, Xi Đi Ping…

  3. Taко то код нас иде.
    Јуриш ,, мањег” да га заплашиш, да не ода ,, већег”!
    ,,Ој Србијо, мила мати”.

  4. Ето му прилке да, на суду, докаже оно што је рекао. Ако је у праву, доказаће.Ако није, одговараће.

  5. Па ко води БИУ…кафеџија..е земљо пропала.. печењари,трговци кафе..и ко зна ко све још

  6. Šta više čekate Policajci?! Hoćete li časno raditi posao koji ste izabrali, i stati u zaštitu vaših kolega a „sutra“ i vas lično, i pohapsiti Bagru i ološ koji „vodi“ ovu „Državu“ ili ići linijom „manjeg otpora“ t.j. preći na stranu korupcije?! Zar nije krivično delo kada predsednik države više puta na tim istim TV kanalima izjavi da 1,6 tona droge „nije ništa strašno“ i utiče na pravosuđe (koje je njegov servis za opstanak na vlasti), izjavama da ne treba suditi Koluviji?! Imate ogromnu podršku naroda, ukoliko izaberete pravi put i zakon koji mora biti isti za sve, bez obzira na funkciju i položaj na kome se nalazi!!!

Ostavite komentar


Društvo

Vučić čestitao Dan Vojske Srbije 10

Vučić čestitao Dan Vojske Srbije

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić čestitao je Dan Vojske Srbije ministru odbrane Milošu Vučeviću, načelniku Generalštaba Vojske Srbije generalu Milanu Mojsiloviću i svim pripadnicima Vojske Srbije.

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.